Kensington Market. Toronto

Si una cosa no parem de fer aquests dies a Toronto (Canadà), mentre estem instal·lats estudiant anglès, és voltar i descobrir molts dels seus barris. I avui toca parlar d’un dels que més ens ha agradat en el temps que portem a la ciutat, Kensington Market

Aquí, més que en cap lloc, hem pogut veure la barreja multicultural d’aquesta ciutat. Tot i que el nom inclou la paraula Market, no es tracta d’un mercat cobert on comprar de tot. És un agradable barri, amb moltes cases victorianes, carrers tranquils i botigues i restaurants. És ideal per passejar, i quedar-se a dinar, sopar, o com vam fer nosaltres, berenar. I mare meva, quin berenar!!! La recomanació de l’Anna, que ens va acompanyar, va tornar a triomfar, i vam tastar alguns dels millors pastissos de la ciutat (veure article sobre les millors cafeteries de la ciutat).

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria

Parades de fruita, de carn, peix, roba de segona mà… Però sense estar enganxades unes a les altres, i sense cap sensació de carrer comercial. Tot el contrari, la integració de les botigues amb el veïnat és perfecte!! Tampoc us espereu uns carrers impoluts i emblanquinats, ja que tot té un aire una mica decadent. I una volta pels principals carrers és suficient per veure el seu aire hippie.

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria
 
Clica per veure i llegir altres posts sobre Toronto.
Aquest és un post “In situ”, és a dir, escrit des del mateix lloc del que parlem.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

8 respostes a “Kensington Market. Toronto

 1. Es veu un mercat molt viu, aquesta cosa decadent sempre m’agrada trobar-la, sense arribar a ser patètica sempre aporta més colors al lloc. Quedo a l’espera dels pastissos que dius! Petons

  1. És un d’aquells barris, Marina, que podem trobar a moltes ciutats i que sempre són agradables de visitar. A més, s’hi poden trobar fruiteries on comprar a bon preu. I la bakery que vam visitat va ser espectacular. Per una persona com jo, que valora el berenar com el menjar més important del dia, és genial trobar llocs com aquest. Estic fent una recerca exhaustiva de bones cafeteries…
   Gràciea pel teu comentari

 2. Los mercados de todo el mundo son una de nuestras debilidades, siempre que podemos los visitamos!
  Otras de nuestras debilidades son vuestras fotos, magníficas!!
  Un fuerte abrazo!

 3. Ei, esteu molt productius! Marxem uns dies i ja ens perdem un parell de posts! Ens encanten aquesta mena de barris. Acabem de tornar de Londres i allà ara hi ha una mena de “boom” amb els mercats i els barris decadents ultramoderns… Ens ha encantat! I hem menjat uns pastissos!!!
  Per cert Cristina, gràcies per la recomenació del B&B! Estava molt bé!

  1. Ui, doncs no tenin gaire temps lliure, sinó encara escriuríem més posts. Hi ha un munt de coses per mostrar a Toronto.
   Esperem que feu una bona entrada amb tots aquests llocs on menjar bons pastissos a Londres. Nosaltres estem fent una gran recopilació de bons berenars aquí.
   Ah! I ens alegrem que el B&B fos xulo. Nosaltres hem reservat l’hotel que ens vas recomanar de NovaYork. Però encara ens falta decidir els 10 dies que volem voltar per Canadà. Mare meva, necessitem més hores al dia…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: