Mercat de Nadal a Bruges. Bèlgica

A Bèlgica podem trobar alguns dels millors Mercats Nadalencs de tota Europa. Una de les ciutats més maques del país és Bruges, i cada any, des de finals de novembre fins als primers dies de gener, tenim la possibilitat de visitar els seus Christmas Markets.

brugesmercat nadal-5
El Moll del Rosari (Rozenhoedkaai)
brugesmercat nadal-1
Carrers del centre amb paradetes de Nadal
brugesmercat nadal-4
Tot i ser una ciutat turística, és prou tranquil·la
brugesmercat nadal-2
Botigues de la ciutat

 Situat a només 1 hora en tren de la capital belga, és ideal per passar unes hores i visitar el centre històric. I si decidiu fer com nosaltres, passar una nit allà, és genial. Quan la majoria de turistes marxen a mig vespre, encara podem gaudir amb més tranquil·litat dels carrers i l’ambient màgic d’aquesta ciutat.

BELGICA_0385_DBV
Bruges està especialment maca al Nadal
BELGICA_0389_DBV
Pista de gel a la seva plaça principal
belgica bruges mercat nadal pista gel
No és un ambient nadalenc fantàstic???

El Mercat no és molt gran, i està dividit en diverses localitacions. La més important és a  la Place de BrugesMarkt (la plaça més cèntrica i important de la ciutat). Una pista de gel és el lloc preferit pels joves per calçar-se el patins i divertir-se.

L’imponent Belfort, el majestuós campanar de 83 metres, tot un símbol de la ciutat, és la millor manera per ubicar-se si decidim endinsar-nos en els molts carrerons del centre (veure post). Moltes botigues, entre les que destaquen les xocolateries, formen una important zona comercial. La plaça Simon Stevinplein és un altre focus ple d’artesans, parades de menjar i beure, i souvenirs nadalencs.

BELGICA_0280_pan
Centre històric de Bruges
BELGICA_0284_DBV
Ple de parades nadalenques
BELGICA_0274_DBV
On trobarem tastets de gastronomia
BELGICA_0278_DBV
Cal abrigar-se
BELGICA_0271_DBV
…i agafar forces!
brugesmercat nadal-3
Arbre de Nadal a la plaça de l’Ajuntament i la Basílica de la Santa Sang
BELGICA_0292_DBV

La ciutat és plena d’edificis gòtics, bonics canals i places encantadores, que fan de Bruges una de les ciutats més maques que hem pogut visitar a Europa. I tot i el fred, voltar en aquestes dates nadalenques, sempre és afegir un plus d’activitats per tot tipus de viatgers. (veure post del Centre històric).

Canal de Bruges amb l'Onze Lieve Vrouwekerk (església de Nostra Senyora) al fons
Canal de Bruges amb l’Onze Lieve Vrouwekerk (església de Nostra Senyora) al fons

 

icones ciutats mercat nadal

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “Mercat de Nadal a Bruges. Bèlgica

 1. Preciós! Precisament Bruges és l’objectiu d’una escapada amb amigues que volem fer a la primavera… Les vostres fotos són l’al·licient perfecte per tenir més ganes d’anar-hi!

  1. Doncs si aneu a Bruges, segur que us agradarà. És una ciutat molt i molt maca, que permet caminar tranquil.lament pel seu centre històric. Properament farem un altre post explicant algo més i alguna recomanació per dinar.
   Gràcies pel teu comentari

 2. Hola, nosotros estuvimos en Brujas y Gante pero en semana santa, ese año dijimos que teníamos que conocerlo en navidad con los mercadillos, me lo apunto!!!

  Un saludo Ramón y Belén de Mis viajes y sensaciones

  1. En navidad las ciudades pueden cambiar mucho. Su decoración, los mercados navideños… Pero a nosotros nos ha pasado lo contrario. Ahora estamos desando volver a visitar Brujas y Gante en otra época del año. Nos encantaron!!!!
   Muchas gracias por vuestro comentario, Ramón y Belén.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: