Ambient nadalenc a Londres

Londres és una d’aquelles ciutats on pots tornar en qualsevol moment i disfrutar-la sense por d’aburrir-te o sentir que repeteixes destinació. És la capital europea per excel.lència: moda, museus, teatres, musicals… Varietat i quantitat per donar i vendre!
Qualsevol època és bona per visitar a ciutat, però hi ha una, que ens encanta especialment: el nadal!!!

london_cris_144_DBV

Carrers i botigues comencen a oferir un aspecte nadalenc
Carrers i botigues comencen a oferir un aspecte nadalenc

london_cris_154_DBV

london_cris_171_DBV

Feia fred però si t’abrigues a consciència, és més fàcil suportar-ho… La clau és posar-se capes de roba per poder anar treient quan entres a qualsevol local.

Ens hem allotjat al Park Avenue Belgravia (veure la nostra opinió a Tripadvisor), un hotelet senzillet però que ha fet la seva funció perfectament. A 5 minuts caminant de l’estació de trens, metro i busos de Victoria, té un esmorzar més aviat pobre però a tocar hi ha dues cafeteries on esmorzar com Déu mana o fer un brunch amb el típic English Breakfast. Són “Tomtom“, just a tocar de l’hotel, o a Elisabeth Street, el “Bakery Spice” Boníssim!

Un bon english breakfast no pot faltar...

Feia fred, però anàvem ben abrigades...
Feia fred, però anàvem ben abrigades…

london_cris_006_DBV

L'hora del te no pot faltar a Londres
L’hora del te no pot faltar a Londres

london_cris_119_DBV

Pots passejar per la zona de botigues com Oxford Street o Picadilly Circus, o acostar-te als grans magatzems Harrods i alucinar, sobretot en la mena de mercat que hi ha a la part inferior de l’edifici. O bé entrar al British Museum i fer una mica de cultura, que per cert, és gratis! Pots passejar per la zona de Westminster, on hi ha el Big Ben, creuar el rio i pujar a la London Eye… O passejar per la zona d’ambient de Covent Garden després de veure un musical i sopar una mica en qualsevol dels pubs típics d’Anglaterra

london_cris_123_DBV

Anem a veure un musical: "Mamma Mia"
Anem a veure un musical: “Mamma Mia”

london_cris_092_DBV

Res millor que el metro per desplaçar-nos per la ciutat
Res millor que el metro per desplaçar-nos per la ciutat

Resumint, Londres sempre és d’aquelles ciutats a poca estona de vol, i que són perfectes per una curta però interessant escapada!

Clica per veure altres posts de Londres al blog:

icones ciutats londres

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

7 respostes a “Ambient nadalenc a Londres

 1. Hola companys!!

  Londres, quina gran ciutat! Sens dubte és un dels llocs més emblemàtics alhora de viatjar i s’ho mereix. Nosaltres vàrem començar a viatjar fent un viatge a Londres 🙂

  Salut!

  1. Teniu raó Aitor i Henar, Londres és una ciutat magnífica. Sempre és un plaer visitar-la i passejar pels seus carrers i llocs emblemàtics.
   Vam llegir el vostre post sobre aquesta ciutat i ens va semblar magnífic. Es nota que us va encantar!!!
   I no sabem que passa, però aquest mes, molts dels blocs que seguim han escrit un post sobre Londres. Per alguna cosa serà…
   Gràcies pel vostre comentari

  1. Aquestes últimes setmanes un munt de gent ens ha dit que visitava o havia tornat de Londres. Je,je… Es nota que és una ciutat que enamora. Suposo que fareu algun post sobre la ciutat, oi? Ja l’esperem amb ganes…
   I ens espera un cap de setmana a la feina, però no ens podem queixar, acabem de tornar d’una escapadeta visitant alguns mercats nadalencs belgues… Així que toca treballar!
   Gràcies pel vostre comentari

 2. No pareu, eh?! Ara fa 3 anys que no torno a Londres… potser perquè vaig quedar força esgotada després de pasar-hi un mes sencer. Però fa algun temps que em pica la curiositat i les ganes de tornar-hi, així que vaig prenent nota d’aquest hotelet i aquests cafès…

  1. En aquest cas, només un de nosaltres va poder gaudir d’aquesta escapada (i va ser la Cristina), però és un dels llocs on,de tant en tant, ens agrada tornar. Londres és magnífic. Segur que deus conèixer un munt de racons i llocs per recomanar. Si tard o d’hora tornem, et demanarem consell.
   Una abraçada!

   1. Oooh… qualsevol dia em poso a escriure impressions sobre Londres, perquè en tinc moltes fotos i documentació d’aquell estiu… Va ser una gran experiència, però també molt esgotadora, perquè havia de “cuidar” i “passejar” un grup de 30 adolescents catalans 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: