RUTA PER HAWAII Diari de viatge -Dia 11- Ens acomiadem amb molta pena

alaska_airlines

Poca cosa podem explicar del darrer dia a Hawaii. A més de tristos, els darrers moments d’un viatge sempre són els més pesats: preparar maletes, aeroports, avions, vols… I sobretot, saber que les bones experiències del viatger s’acaben, i s’ha de tornar a la realitat del dia a dia.

Potser una de les millors maneres de mostrar com ens ho hem passat durant el viatge, sigui amb un vídeo. Hawaii ens ha sorprés més del que esperàvem. És una destinació que ofereix molt més que platges fantàstiques. Els seus paratges salvatges són increïbles de conèixer, i la seva activitat volcànica és una meravella.

Hawaii al diaridelabonavida.com from Manel Puente on Vimeo.

Hawaii Trip. October 2012
Music: Coldplay – U.F.O
Shot with Nikon D800, Sony NEX-5, GoPro Hero2

Ja ho hem repetit diverses vegades durant els últims posts. La nostra intenció era visitar Hawaii per relaxar-nos i descansar, ja que el principal viatge era Alaska. Però ens va sobtar descobrir un Hawaii més apassionant del que ens pensàvem.

Després de 20 dies per Alaska, i 10 a Hawaii, és hora de tornar, però abans, fem una parada de 3 dies a Seattle. I és que, sempre que disposem de prou dies per fer una ruta llarga, ens agrada reservar-nos uns quants per fer una parada de camí a casa. Desconnectem del tot, i assaborim moltíssim tot el que hem pogut viure dies enrere. I a més, si visitem una última destinació que ens encanti, acabem amb un magnífic sabor de boca. I això és el que vam trobar a Seattle, una fantàstica ciutat que volem recomanar. Però és clar, això serà en altres posts

Seattle, i la seva famosa torre Space Needle
Seattle, i la seva famosa torre Space Needle.

Clica per veure post anterior:
hawaii diari posts bv 10

 

 

 

 

Clica per veure informació de la ruta per Hawaii:

hawaii ruta bv cat

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “RUTA PER HAWAII Diari de viatge -Dia 11- Ens acomiadem amb molta pena

 1. Ooohhh!!! Molt xulo el vídeo parella! Ens ha agradat molt! Com tots els que feu… Ara després de tanta natura esperem les entrades més urbanites de Seattle! Hi plou tant com es veu a les sèries?

  1. Moltes gràcies pels “piropos”, nois!!! Preferim omplir el blog amb fotos, però els vídeos a vegades ajuden més a visualitzar una destinació.
   I Seattle haurà d’esperar una mica. Ens volem “desentoxicar” una mica de la darrera ruta i penjar coses que tenim pendents. Tot i així, us direm que Seattle és famosa per la seva pluja, però nosaltres vam tenir sol els 4 dies que vam ser. Tot un luxe segons el que ens van dir!!!
   Gràcies pel comentari.

 2. Genial el video!!!! Ara friso per veure les entrades de Seattle! M-han parlat meravelles de la ciutat 🙂

  1. Gràcies pel comentari, Missmad
   A nosaltres Seattle ens va encantar. En tres dies ens va donar temps de veure moltes coses. I si disposes de més temps, té un entorn ple de natura. Va ser genial com a final de la nostra ruta.
   Aviam si trobem el moment per fer alguns posts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: