RUTA PER ALASKA – Dia 20 –

GOODBYE ALASKA, ALOHA HAWAII

I avui arriba el dia d’acomiadar-nos finalment d’Alaska. El nostre avió surt a les 14h, així que decidim que no val la pena sortir del B&B. Ens llevem una mica més tard del normal (vam anar a dormir tardíssim) i fem un bon esmorzar.  Judy, la mestressa de la casa, ja es va acomiadar ahir (avui havia de marxar d’hora), però ens ha deixat un bon tiberi preparat. Ens ho prenem amb molta calma. Massa potser, una mica més i el taxista per portar-nos a l’aeroport ens enganxa preparant les bosses.

Com si portés 20 anys a Alaska…

Han sigut 20 dies d’una experiència genial, visitant l’anomenada “Última frontera”, i entenem perfectament el per què d’aquesta definició.

Anem amb temps de sobres per no patir (cosa estranya en nosaltres), i aquesta vegada no tenim cap problema al passar els controls de seguretat. Nosaltres amb el mínim d’equipatge possible, i a la mateixa cua, gent amb un munt de bosses. Alguns amb caixes i caixes de peix congelat que s’enduen cap a casa després de dies de pesca. Cap problema! Aquí semblen tenir-ho tot controlat. Que ets caçador i voles amb el teu rifle? Endavant, passi, passi…

Caixes i caixes amb peix congelat van cap a casa dels pescadors
A facturar un parell de rifles
A l’aeroport d’Anchorage tenen exposat l’exemplar d’ós més gran caçat a Alaska

Quan arribem a la nostra porta d’embarcament fem baixar la mitjana d’edat del vol uns 40 anys! Mare meva, si vola tot l’Imserso. Clar, Hawaii és una de les destinacions preferides dels jubilats americans per passar uns dies de relax.

El vol dura unes 6 hores, i aterrem sense cap problema a Honolulu, a l’illa de O’ahu. Ja som a un altre destí somiat. Visca!!!

Ja som a la platja Waikiki de Honolulu

Però això serà una altra història. Hem decidit no escriure diàriament la ruta (potser fer alguna entrada resum), i explicar el nostre dia a dia per Hawaii a la tornada. Han sigut moltes hores perdudes de son per explicar el nostre viatge per Alaska, però estem molt contents del resultat. Deixar constància “en viu” de les nostres aventurilles, ens omple d’orgull, però no sabem fer-ho a corre cuita, i potser els posts perdrien la “qualitat” que ens agrada donar-los si continuem fent-ho “en directe”. De fet, la nostra idea inicial era completar la ruta amb mapes, recorreguts i més informació, però ja no disposàvem de més temps. Necessitem dies de 40 hores!

Resumint, que continuem amb “la bona vida”, i que properament afegirem informació més detallada de la nostra ruta per Alaska, i Hawaii.

Salut i a descobrir món, que la vida és massa curta per conèixer només als veïns de la teva escala!!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

11 respostes a “RUTA PER ALASKA – Dia 20 –

 1. Ooohhhh! Enyorarem les cròniques, però entenc que és massa feina… I tenint en compte que aquí comença a arribar la tardor, tot pot ser que a la tercera entrada de platges paradisíaques us guanyeu un munt d’unfollows!
  Passeu-vos-ho bé i intenteu descansar una mica també!

  1. Je,je… De veritat que ens agradaria continuar fent un post diari, però tenim aquella sensació de voler desconnectar de tot. Així també tenim temes per omplir el bloc quan tornem…
   Però al Facebook del Diari penjarem alguna fotillo…
   Gràcies pel comentari!!!!

 2. Oooooh macos… enyoraré llegir-vos cada dia… però m’aniré imaginant les platges paradisíaques per on rondareu, la verdor que us envoltarà i els paisatges espectaculars que veureu… mentres espero les fotos i el relat!

  Una abraçada ben forta!

  1. Moltíssimes gràcies Missmad. Recollirem totes les dades possibles per escriure uns bons posts a la tornada.
   Encara que al Facebook del Diari continuarem penjant alguna foto per mostrar-vos com ens ho passem per Hawaii.
   Una abraçada!!

 3. Quina passada la ruta per Alaska nois!!!
  lo dels posts entenem perfectament les hores que s’hi inverteixen… nosaltres duim molt retràs al blog… però com bé deis se perd l’essència del moment però guanya més reflexió i prespectiva… i si els dies només tenen 24h, s’ha de triar o escriure o dormir!! jejejej
  disfrutau moltíssim per Hawaii!!

  1. Moltíssimes gràcies pel vostre comentari, Marina i Edu. Però crec que si el dia tinguès 40 hores, encara en necessitaríem més. Je,je…
   La veritat és que Alaska ens ha encantat. Pura natura!
   Quan tornem de la nostra ruta hem de posar-nos al dies dels molts blocs que seguim, entre ells el vostre, que ara tenim una mica abandonats.
   Una abraçada nois!

 4. Clar que sí, que esteu de vacances!!!… tot i que està molt bé això de fer el cafetonet del matí veient per on pareu i gaudint de les fotos! Així que podrieu penjar alguna fotillo-cometari al Facebook de tant en tant no? vaaaa pel munt de seguidors fidels que teniu!!!!! Que us ho passeu mooolt bé!!!!! 😉

  1. Hola Vicky!!! Ens sap molt greu que no puguis fer el cafetonet amb nosaltres cada matí… Però la feinada d’Alaska va ser massa i ara hem intentat baixar una mica el ritme. Però no et preocupis que al Facebook nirem penjant cosetes! Ja pots veure la del parc dels volcans que hem fet avui. Espectacular!! Gràcies, seguidora fidel!
   Cristina.

 5. ohhh, ens haurem d’esperar a veure el vostre viatge a Hawai a la tornada… veig que estareu rodejats de “jovenets” he he. Que gaudiu i passeu un bon viatge! Genial com a Alaska però ben diferent!!!! Petons i fins aviat!!!

  1. Moltíssimes gràcies pel vostre comentari, Enric i Cèlia. La veritat és que estem gaudint molt d’aquesta ruta. Gran contrast entre Alaska i Hawaii.
   Però seguim envejant a gent com vosaltres. Fer la volta al món ha de ser una experiència increíble.
   Una abraçada.
   Manel & Cristina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: