RUTA ALASKA – Dia 1 – Arribada a Anchorage

DIARI DE RUTA

La nostra nova aventura comença molt, molt d’hora. Ni més ni menys que a les 4 de la matinada. Ens passen a recollir per casa per acompanyar-nos a l’aeroport de Barcelona, ja que el nostre vol surt a les 6:50h.

Un cop facturades les maletes i nosaltres embarcats, al cap de dues hores, arribem a Frankfurt, on fem una aturada d’una hora i mitja, abans no tornem a agafar el nostre segon avió, direcció Anchorage, Alaska. Hem de passar un altre control de seguretat i aquesta vegada és molt més exhaustiu que el de Barcelona. De fet, ens obren la motxilla de l’equip fotogràfic i ens inspeccionen mooolt detingudament l’objectiu més gros (que vist a simple vista, fa una mica de por…) i el llibre electrònic. Però res, de seguida veuen que som inofensius!

DCIM100GOPRO
Tot a punt per volar!

Un cop dins l’avió, ens sorprenem gratament, ja que al volar amb una companyia low cost, Condor, ens feia una mica de por què ens podíem trobar. A més, les crítiques dels foros no eren gaire bones, la veritat. El personal amable i simpàtic, el menjar comestible -no menys que el de qualsevol altra companyia- i les atencions durant les més de 9 hores que ha durat el vol han estat més que correctes.

El que més ens ha fascinat del trajecte, han estat les vistes que hem tingut al moment que sobrevolàvem Groenlàndia, a tocar del Pol Nord. Espectacular! Semblava que estiguessim veient un documental en directe! El mar absolutament tranquil i el sol reflectint en els trossos i plaques de gel escampades per tot arreu. Molt maco! Només faltaven els óssos polars corrents per aquí!

Sobrevolar Groenlàndia ens ha ofert unes bones imatges
Arribem cansats pel vol però contents d’iniciar la ruta

 

Un cop a Anchorage i després de fer els tràmits corresponents d’immigració, agafem un taxi i ens dirigim al nostre Bed&Breakfast (Artic Fox Inn). És senzillet però és una casa petita, amb 5 habitacions, i una zona comuna per pendre te i cafè a qualsevol hora.

DCIM100GOPRO
Saló del nostre Bed&Breakfast Artic Fox Inn

 

Sortim a fer una volteta i de seguida tenim la ciutat d’Anchorage vista. No és gaire gran i tampoc té res a especial per veure ni destacar.Típiques i amples avingudes americanes, parquímetres per tot arreu i un Down Town que és l’unic lloc on trobar una mica d’ambient.

El que sí que ens agrada és el temps que ens fa. Un sol brillant ens acompanya durant la nostra passejada. I tot just, fa un parell de dies, es van quedar sense llum per culpa d’unes tempestes i vents huracanats. Quina sort que hem tingut!

La ciutat no té res d’especial, però és punt de partida de la majoria de rutes per l’Estat
Molts murals per tota la ciutat
SONY DSC
L’oficina d’Informació d’Anchorage és molt completa. Mereix la visita.
Moltes botigues de souvenirs, però pocs turistes

 

Entrem en un pub que ens ha recomenat el noi del B&B a pendre alguna cosa light, ja que les nostres panxes acusen el menjar de l’avió, el jetlag i les hores de son… Val més no jugar-se-la!

Ara ja sabem on eren els habitants d’Anchorage: als bars i pubs!!
Autèntics motards americans
Fred??  Doncs podem trobar roba interior ben sexi??? per evitar les baixes temperatures…
alaska ruta-5
Ja tenim ganes d’endinsar-nos a les muntanyes i boscos…

 

I tornem cap a l’hotel, que per nosaltres ja són més de les 6 del matí i no ens aguantem més! Hem fet la volta al rellotge! Demà serà un dia molt especial. Coneixerem a la nostra companya de viatge: l’autocaravana!

pictos ruta alaska 2 dreta cat

 

 

 

 

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

9 respostes a “RUTA ALASKA – Dia 1 – Arribada a Anchorage

 1. Ostres, ostres!!! Naltrus també ens agradaria trepitjar Anchoraje!!!
  Durant aquesta volta al món ens van passar les dos primeres temporada de “Doctor en Alaska” i ens va agradar… 😉 Una fricada dels anys de la pera!!

  Que gaudiu molt del viatge!!!
  Molts records!

  Txell i Xavi

  1. Ja,ja. La veritat és que nosaltres mai havíem sigut fans de “Doctor en Alaska”, però teníem moltes ganes de visitar aquests paratges. Ens ho van recomanar uns amics ja fa uns anys, i ara ho estem podent realitzar. De moment això només ha començat, però pinta molt bé.
   Moltes gràcies pel vostre comentari Txell i Xavi. Intentem seguir-vos des de la distància, que vosaltres si que ens teniu el cor robat amb les vostres aventures!!!

 2. No buscaves roba tèrmica???? jajajajajajajaja
  Que us ho passeu molt bé!!! ostres, sí que recorda molt “Doctor en Alaska”, mare meva!!!

 3. No buscaves roba tèrmica???? jajajajajajajaja
  Què us ho passeu molt bé!!! ostres, sí que recorda molt “Doctor en Alaska”, mare meva!!!

 4. Neeeeens!!!! Estem al cas de la vostra ruta! La Mela també ha vist les fotos!!! Li ha encantat la foto des de l’avió amb les plaques de gel!!! Awesome!! Ja anireu informant!

 5. Quina passada nens !!! fer el Bloc en viu i en directe és una feinada brutal !!!

  La vostra feina però os l’agraïm de debò, ja que així podem seguir el vostre dia a dia i com aquell que diu “viatjar” amb vosaltres quasi en directe.

  Os seguirem amb molt interés. Una abraçada

  1. Moltes gràcies Miquel.
   En principi intentarem explicar un petit resum del nostre dia sempre que tinguem internet disponible. Però suposo que això no serà cada dia. A mesura que ens endinsem als Parcs Naturals no crec que tinguem wifi.
   I les gràcies us les donem nosaltres per llegir el nostre bloc.
   Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: