Islàndia a la web

Tots sabem com d’important és Internet per viatjar. Avui en dia s’ha convertit en una eina bàsica per conèixer món. Algú dirà que es pot viatjar sense que calgui informar-se a la web, que hi ha altres opcions… I segurament té raó, és possible; però és com desaprofitar una font d’informació gegantina.

Nosaltres hem descobert que una bona preparació prèvia d’un viatge ens ajuda a conèixer millor el lloc que visitem. I ja no parlem del preparatius logístics: bitllets d’avió, reserva d’hotels, entrades als Parcs Nacionals i museus…  La llista no s’acaba mai.

Obtenir un munt d’informació no és sinònim d’anar lligat a un planing fixe i inamovible. A nosaltres ens encanta saber els detalls de qualsevol ciutat que podem visitar, però alhora improvisar sobre la marxa i deixar-nos anar per qualsevol dels seus carrers.

I ja no parlem de la funció de les xarxes quan tornem d’un viatge. Aquest bloc no existiria sense tenir en compte aquest concepte. No hi ha res com Internet per compartir experiències, fotografies i comentaris dels llocs visitats.

En resum, aquest pensament ens ha vingut al cap en dies com avui, quan reps un mail per informar-te que existeix una sèrie de persones als que ha enamorat un país com Islàndia. I que han format un grup a Vimeo (la xarxa de vídeos) on recullen vídeos sobre aquest país i incorporen el que nosaltres vam gravar durant la nostra ruta per aquelles terres. Si podeu perdre uns minuts, us recomanem visionar els que pogueu. Són un fidel reflexe de les meravelles d’aquella illa.

Clicar per visitar la pàgina web

PD: Bones Festes a tothom!!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: