Girona. Una volta pel centre…

Ens agrada aquesta expressió: “una volta pel centre”. Des de petits que fem servir aquesta frase quan els pares decidien, normalment el cap de setmana, sortir a passejar pel centre de la ciutat on hem crescut. I suposem que la fan servir molts catalans quan surten molts festius a visitar la seva o d’altres ciutats.

Les setmanes que coincideixen diferents festius i ponts molta gent aprofita per desplaçar-se i visitar altres poblacions. Vic, Espinelves… Totes són plenes de visitants! La gent potser compra i gasta menys, però ens continua agradant sortir a fer un volt.

I nosaltres vam decidir fer una volta pel centre de… Girona! Allà tenim família, però a més, és una ciutat que ens encanta. Passejar pel seu barri jueu, pujar les escales de la Catedral, passar pel Pont de Pedra, etc. Girona és una ciutat com cal, ni massa gran ni massa petita, ni massa prop ni massa lluny. Per Nadal, la decoració nadalenca encara la fa més acollidora, i tot i haver-hi molta gent, encara podies trobar racons per caminar completament sol. És el que té fer una volta pel centre…

girona centre-6
Il·luminació nadalenca
girona centre-1
Catedral
girona centre-3
Pont de pedra
girona centre-4
Rambla de la ciutat
girona centre-5
Ambient familiar
girona centre-9
Prenent una xocolata amb xurros
girona centre-7
El centre històric és espectacular

girona centre-8

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Girona. Una volta pel centre…

  1. Eppp!! Aquestes fotos em sonen!!! Són molt properes i mooooolt recents!!! M’encanten!!

    Gràcies pel dia d’ahir!! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: