HOTEL-RESTAURANT “PETIT RIU DE CERDANYA”

Per donar una opinió del Petit Riu de Cerdanya, hem de fer-ho per separat. D’una banda l’hotel on ens vam allotjar durant 2 nits, i el seu restaurant, on vam sopar. Recordem que sempre són les nostres opinions, el que ens ha semblat a nosaltres. Quan parlem d’hotels i restaurants sabem que els gustos de cada persona són diferents, però intentem copsar el que a nosaltres ens va semblar.

adreça riu cerdanya

HOTEL

Asignar imagen

 

Un cop vam arribar a l’hotel es va confirmar tot el que buscàvem quan el vam reservar per internet. Petit, de només 8 habitacions, situat al mig de la muntanya en un poblet molt tranquil i envoltat de natura. Com a centre de partida per les excursions va ser genial. Agradable, modern i net. Les habitacions senzilles però perfectes. Potser podríem millorar alguns “desperfectes” que són de fàcil solució: aixeta del lavabo i la dutxa estaven fluixes, o algun “toque “ a la paret que no costa res de tapar.

DSC06319LRSONY DSCSONY DSC

Segurament si hem de trobar una petita nota negativa seria la parella que porta l’hotel. No ens entengueu malament. Són molt amables, però es nota que no estan fets per portar unes instal·lacions d’aquest tipus. Quan arribes a un lloc tant “amagat” com aquest, busques una atenció diferent. Només una vegada, i a petició nostre, van donar-nos indicacions de com arribar a un poble, i semblava una típica discussió de matrimoni per veure qui tenia raó en les indicacions! Tenien mapes i fulletons amb recomanacions de diferents lloc turístics de la zona, però en cap moment ens van oferir res… Potser la clientela que arriba aquí busca tanta tranquil·litat que ells no volen molestar, però a nosaltres ens agrada que, si veuen que demanem informació de certes rutes, ens expliquin el màxim de coses.

DSC06314LRSONY DSCDSC06315LR

També destaquem, que tenen dos gossos i un gat que corren lliurement per l’hotel. A nosaltres no ens va importar excessivament, però en cap moment estava indicat a la web ni t’ho diuen a l’arribar.

L’esmorzar és inclòs, però no és bufet lliure, sino que has de triar entre dolç i salat i et serveixen un plat amb diferents productes. Tot és molt bo, sense ser una gran quantitat i molt típic. Encara que són només 8 habitacions i ells dos s’encarreguen de tot, a l’hora de servir l’esmorzar es nota que el servei no és el seu fort. Molts viatges a la cuina i oblits constants per servir les taules…

DSC06211 ret

Preu habitació (agost 2011):   88 euros/nit

NOTES HOTEL (màx. 5)

Localització i aparença              EstrellaEstrellaEstrellaEstrella

Habitacions                                EstrellaEstrellaEstrellaEstrella

Servei                                              EstrellaEstrellaEstrella

RESTAURANT

SONY DSCVam quedar-nos a sopar la primera nit de la nostra escapada, i ens va encantar el menjar que serveixen! El restaurant està amagat a la planta baixa de l’hotel i està decorat amb molt bon gust. Sense ser excessivament petit, ens vam sentir molt còmodes. La carta és molt variada i el que vam demanar nosaltres era boníssim.

Segurament la petita nota negativa és calcada a la de l’hotel. Ell, en Joan, és el xef, i la veritat és que els seus plats són molt bons. Ella porta el servei, i com dèiem abans, és amable però es nota que no és de l’ofici. La nostra valoració general és molt positiva, ja que el que més valorem d’un restaurant és, com no, el seu menjar!

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

A més de la carta al preu tancat de 25 euros per persona, ofereixen un menú pels hostes de 3 primers, 3 segons i postres al preu de 17 euros. La carta de vins no és excessivament amplia, però correcta.

NOTES RESTAURANT (màx. 5)

Menjar                                       EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella

Servei                                                  EstrellaEstrellaEstrella

Relació qualitat/preu                   EstrellaEstrellaEstrellaEstrella

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “HOTEL-RESTAURANT “PETIT RIU DE CERDANYA”

 1. molt bona explicació i descripció tan de les instalacions com del servei i cuina, exactament igual son las nostres despres d´aquest cap de setmana
  Llastima de no haver vist aquesta critica tan realista , abans de anar

  Potser afeixir dues notas mes, que per desgracia no son positives :

  – lamentable si et toca un parella amb nens a la habitació del costat ( soroll per falta de: insonoritzacio de les habitacions + educació dels pares )
  – poc o cap espai comú, per poder fer una copa o sols xerrar ( 1 petita sala de estar amb sofa i TV, insuficient al nostre entendre ) + la posibilitat de sortir a la terraça ( al aire lliure . A la tardó no crida massa degut a les baixes temperatures )
  El propietari es encantador i es desviu, i la propietaria, té un caracter una mica especial que no impedeix que gaudeixis de la relació preu/qualitat

  Molta sort i esperem fagin cas d´aquesta critica per millorar, perque en general estan al bon camí, perque el lloc, la decoració, el sopar, es de un gust exquisit

  Cris i Francesc

 2. Gràcies pel vostre comentari, Cristina i Francesc. Això dels hotels també depèn moltes vegades de la sort, perquè potser vas en dos moments diferents a un mateix hotel i tens dos opinions ben diferents (el clima, els altres clients…) Nosaltres intentem no criticar, sinó explicar el que ens vam trobar al visitar un hotel i/o restaurant. Sabem que tot és molt subjectiu, i només pretenem informar per si ajuda a algú (a nosaltres ens agrada sentir i llegir opinions de llocs que volem visitar) i sobretot crear un arxiu de records i experiències de les nostres sortides.
  De nou moltíssimes gràcies per comentar una entrada del nostre bloc.
  Manel & Cristina

 3. Nosaltres hi vam anar el cap de setmana passat perquè ens allotjàvem a Alp i vam buscar un restaurant a prop per celebrar els nostres aniversaris. El preu del menú ens va semblar correcte pels plats que oferien. Però vam quedar molt decebuts quan al final del dinar ens van oferir una copa de cava (érem una família amb dues noies de 18 i 12 anys) per tant, poc encertat i en canvi ens van cobrar 3 euros per una ampolla d’aigua de litre (en vam demanar dues per tant, 6 euros ) que no quedava especificat en la carta que presenten a la web (vegeu foto més amunt). Hauríem preferit que s’haguéssin estalviat el cava i ens hagués entrat la beguda amb els menús. La manca d’informació ens va deixar una mica perplexos. No hi tornarem.

  1. Hola Josep i Imma,
   amb el temps, els articles sobre restaurants poden quedar desfasats, i ens ha agradat molt que ens donéssiu la vostra opinió actual. És un restaurant que amb algun petit canvi podria oferir un servei molt i molt bo. Tal i com dieu, la informació és bàsica per a qualsevol servei d’atenció al públic.
   Però com sempre diem, al final el que més importa és el menjar. Si un restaurant ofereix bona qualitat és el que finalment queda al nostre cap.
   Gràcies pel vostre comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: