PICNIC A LA PLATJA

Què es pot fer un dijous d’agost al vespre, quan encara no hem pogut fer vacances? Doncs, quan pleguem de la feina preparar un pícnic i anar a sopar a la platja. No disposem de gaire temps, així que anem a Mataró, concretament a la platja del Varador, a 25 minuts de casa nostra.

picnic platja 2picnic platjaLR

Unes tovalloles i unes motxilles carregades amb begudes, una mica de carn i una fabulosa truita de patates. No necessitem res més. El cel es tapa una mica, però la calor apreta. Sembla que hi ha gent, però just quan arribem la majoria està recollint i marxant cap a casa. Ens quedem fins que es fa fosc, i quan són més de les 22h, aprofitem per recollir trastos i seure al xiringuito de la platja. Un parell de “mojitos” per acabar la jornada i cap a casa, que demà toca anar ben preparats a la feina.

platja mataroSONY DSCSONY DSC

L’estiu treballant es presentava dur, però fem tot el possible per evitar-ho. I de moment no ens va gens malament…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: