Escapada a Bath, Anglaterra.

Hi ha llocs, on a vegades és la casualitat de la vida la que et condueix a ells. I creiem, que si no tinguéssim una germana fent l’Erasmus a Bath, mai haguéssim visitat aquesta bonica ciutat. I hauríem perdut l’oportunitat de conèixer un lloc fantàstic!!

Volíem fer-li una visita mentre estudiava a la gran universitat que tenen allà i, dit i fet, vam decidir comprovar si eren certes les coses tan boniques que ens deia quan ella parlava d’aquest lloc.

Bath, situada al sud-oest d’Anglaterra, és ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, i és coneguda pels seus balnearis termals provinents i per la seva enorme i prestigiosa universitat.

anglaterra bath riu avon 02
El riu Avon travessa i dona vida a aquesta ciutat
Bath043-LR.jpg
Centre històric de Bath

 

Bath008-LR.jpg

 

Té alguns dels millors tresors arquitectònics i històrics d’Europa, així com unes famoses Termes Romanes i la ciutat es troba a només dues hores en tren de Londres. Busqueu una mica de relax??? Doncs no perdeu l’oportunitat de fer un bany termal a la piscina a l’aire lliure del Thermae Bath Spa!

És molt fàcil descobrir la ciutat a peu ja que el seu centre no és gaire gran, i passejant es pot gaudir de la seva arquitectura georgiana, i una gran varietat de restaurants i pubs. Us recordem que la ciutat és plena de joves universitaris, és a dir, de vida no en falta!!!

anglaterra bath riu avon
Bath és a 15 minuts de Bristol i a gairebé 2 hores de Londres
anglaterra bath pulteney bridge
Botigues i comerços a Pulteney Bridge, una zona molt popular

 

 

anglaterra bath ciutat 02

anglaterra bath ciutat 03

 

El centre de la ciutat el presideix l’església de Saint Peter i Saint Paul, coneguda com a Bath Abbey. També trobem molt a prop el conjunt d’edificis conegut com The Circus, un conjunt de cases d’arquitectura georgiana, que forma un perfecte cercle al voltant d’una gran plaça. Els rumors expliquen que més d’un famós té casa allà…

Pulteney Bridge és el bonic pont que creua el riu Avon i que va ser construït el 1773. És ideal per travessar-lo i visitar les encantadores botigues que hi ha a banda i banda. Royal Crescent és un conegut conjunt de 30 cases en forma de mitja lluna.

Royal-Crescent_Bath.jpg
The Circus
anglaterra bath catedral
Bath Abbey
anglaterra bath ciutat
Carrers i ambient

 

 

Bath019-LR.jpg
Buscant algun souvenir
Bath030-LR.jpg
Petits mercats de la ciutat
comerços de la ciutat
Hora de menjar alguna cosa…
Bath066-LR.jpg
Caminant és fàcil descobrir els llocs més populars de Bath

 

La universitat de Bath és enorme. Es troba envoltada per boscos i llacs, i per visitar-la cal fer una llarga passejada entre vaques, arbres i molta natura. Està situada entre les deu millors universitats d’Anglaterra i és un lloc molt conegut on altres estudiants d’arreu d’Europa venen a fer l’Erasmus.

anglaterra bath universitat
Visitant les instal·lacions de la Universitat
bath marta sheila
Unes guies fantàstiques ens mostren la ciutat
Bath-University.jpg
La zona és plena de camps i boscos
Clica per veure altres articles al blog relacionats amb Bath:

icones ciutats londresanglaterra_bristol bv cat

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: