Deixem Queenstown i els seus esports d’aventura i anem camí dels glaciars. Durant el trajecte, ens aturem a Bruce Bay, una solitària platja on la gent de ruta pel país, escriu missatges a les pedres: salutacions, dites, fórmules matemàtiques…  Original!

2010-11-13_10-31-02 

Però de la part romàntica del viatge, també passem a la part freaky. Només 5 quilòmetres més endavant, trobem un punt on alguns deixen la seva roba interior penjada d’una tanca. Alguns es desprenen de les seves paraules i altres de la seves intimitats en forma de calçotets… La qüestió és deixar una part teva al país!

2010-11-13_11-08-07

2010-11-13_11-10-25

Arribem al Glaciar Fox. Estem relativament a prop del mar i enlloc del món, a aquesta latitud, es poden trobar glaciars tan a prop de l’oceà.

2010-11-13_12-53-35

2010-11-13_13-00-55

Abans d’arribar al segon glaciar d’avui, parem a dinar a peus del llac Matheson. Normalment, es poden veure els pics més alts del país (Cook i Tasman) reflectits a les seves aigües. Però avui, el dia no acompanya gaire i les muntanyes estan ben tapades per la boira.

Després de dinar, a 23 quilòmetres, arribem al glaciar Franz Joseph. Amb una caminata de mitja hora, et situes a peu del glaciar.

2010-11-13_17-17-39

2010-11-13_17-24-07 

Demà tenim pensat fer un vol amb helicòpter i fer una excursió sobre el glaciar. Però la previsió del temps diu que hi haurà molta pluja i anem a dormir amb la certesa que no podrem caminar sobre el gel.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 Comments

  1. I vosaltres no heu deixat cap peça de roba????!!! Homeeeee!!!!

    Respon

  2. Vau menjar macarrons?????? Vau deixar la roba interior???

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s