Ruta Nova Zelanda. Dia 17. Queenstown: la capital de l’adrenalina.

Avui hem visitat Queenstown, una petita ciutat que respira aventura i emoció pels quatre costats. Els carrers són plens d’oficines on reservar la teva sortida en llanxa ràpida, la teva baixada en ràfting o el teu salt en bungy-jumping. De fet, en aquesta ciutat, tot just avui, fa 22 anys que es va inventar això de llençar-se des dels ponts…

Hem fet una volteta i hem dinat, en plan pic-nic, al parc més gran de la ciutat, amb vistes al llac Wakatipu.

La ciutat té enormes parcs
La ciutat té enormes parcs
Voltant pel Mall
Voltant pel Mall
Queenstown està considerada la ciutat dels esports d'aventura
Queenstown està considerada la ciutat dels esports d’aventura

I quan hem sortit d’allà, hem anat a gaudir d’una experiència única: saltar des del mític i històric pont del Kawarau lligat amb una corda, a 43 metres d’alçada!! La Cristina no ho ha acabat de veure gaire clar però jo volia provar-ho, encara que fos una vegada a la vida.

Es passa una mica de nervis, perquè des del moment que et col.loquen l’arnés, fins que és el teu torn per saltar, passen uns minuts que es fan interminables. Però un cop ja et toca, els monitors són molt amables i fan moltes bromes però t’expliquen les normes de seguretat a seguir. La veritat és que jo no estava molt atent, només veia el riu als meus peus. La Cristina estava en una espècie de mirador intentant fer el seguiment en vídeo de tot el salt però jo, entre els nervis i que m’he hagut de treure les ulleres, no la veia i no sabia on mirar. Només el riu. El monitor em fa el compte enrera: TRES (el riu es fa més petit), DOS (això està molt alt!), UN (què carai, d’alguna cosa hem de morir!!)… I salto cap endavant!!!! No sé quants segons de caiguda lliure però sembla que no estiguis lligat enlloc. El riu, que tota l’estona m’ha semblat molt lluny, ara, en una mil.lèssima de segon, l’he tingut tan a prop que gairebé mig cos, ha entrat a l’aigua. BRUUUUUTAAAAAAL!!!!!!!!!

...una foto per la posteritat...
…una foto per la posteritat…
...el riu es fa petiiiiiit
…el riu es fa petiiiiiit

 

PD: Aquest post està escrit durant el recorregut per Nova Zelanda, així que bàsicament expliquem les sensacions que ens anem trobant de manera curta. Un cop a casa, escrivim amb més detalls les experiències viscudes. Clica per llegir més sobre el Salt sobre el riu Kawarau.

Clica per llegir les cròniques del viatge a Nova Zelanda

Clica per llegir detalls de la Ruta per Nova Zelanda

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

7 respostes a “Ruta Nova Zelanda. Dia 17. Queenstown: la capital de l’adrenalina.

 1. Carai Manel que atrevit!!! no sabíem que tenies aquesta faceta tan aventurera …
  El marcelo no s’ho podia creure que haguessis saltat de tan amunt !!!
  La veritat és que impressiona molt veure-ho des del mirador o sigui que des d’on saltes ha de ser molt pitjor !!!!
  Que vagi molt bé, ja veiem que esteu disfrutant moltíssim !!!
  Records

 2. Q gran el vídeo!!! una pregunta, quant saltes tanques els ulls? una abraçada parella dels viatges. Sou molt grans, us felicito pel diari i en fare us, m’ agradaria viatjar el novembre pel Japó….
  Petons guapus

  Jordi

  1. Tu si que ets gran Jordi… Suposo que això de tancar els ulls depen de cada persona, però et prometo que jo els vaig tenir oberts tot el salt. La veritat és que em feia molta il.lusió fer-ho i si tinc l’oportunitat de repetir-ho un altre dia no dubtaré a saltar…
   Gràcies pel comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: