Estranya la situació en la que es troba el món, oi? Una de les conseqüències per tots els amants dels viatges, és que de moment resulta impossible marxar físicament a conèixer altres destinacions. Però… i si ho fem a través de l’estómac?

I és que sempre ho hem defensat, viatjar a través de la gastronomia també és una de les millors maneres de conèixer un país.

Comencem pels dolços, dels que som uns enamorats, i us proposem viatjar fent des de zero algunes de les postres internacionals més conegudes i populars.

Als vídeos mostrem la manera com els hem elaborat, i també trobareu la recepta i els ingredients que hem utilitzat per fer-ho a casa… Bon profit!

LLISTAT DE DOLÇOS DEL MÓN:

  • Cheesecake (pastís de formatge estil New York)
  • Bollitos suecos (amb 2 variants, de cardamom i canyella)
  • Carrot Cake (pastís de pastanaga)
  • Tiramisú
  • Apple Pie (pastís de poma)
  • Tarta Sacher
  • Taiwanese Cake
  • Chocolate Cookies

El pastís de formatge és una de les receptes que més seguidors té 🤤, i una de les més versionades del món, i tot i que el més popular és el New York Cheesecake, grecs i romans ja elaboraven un dolç amb base de formatge que ha evolucionat fins a les versions d’avui en dia.
Però a nosaltres, aquest pastís ens transporta a alguna de les moltes cafeteries amb encant de Manhattan, acompanyat d’una gran tassa de caffe latte, i observant la vida que no s’atura mai a Nova York

Aquesta és la nostra interpretació de la recepta 👩🏻‍🍳:

 

A Suècia la pausa per fer un cafè és una tradició important, i fins i tot té nom propi: “fika”.

I el costum és prendre-ho amb alguna pasta, i una de les més típiques (de fet són molt populars als països nòrdics) són els bollitos de cardamom i/o canyella.

 

La recepta original del Carrot Cake se la disputen Anglaterra, França i Suïssa, però nosaltres el vam descobrir al Canadà 😜. El millor és que podem decidir el grau de dolçor amb més o menys capes de glassejat (fet amb formatge i sucre)

 

 

Pensar en un dolç italià és pensar en Tiramisú. Aquestes postres genials tenen mil variants, però aquí us deixem una ben senzilla de preparar i deliciosa…

 

 

Viatgem fins als Estats Units per preparar una dels pastissos més famosos: l’Apple Pie. aquesta deliciosa tarta de poma és la favorita de l’ós Yogui 😂

 

 

Visitar Àustria és sinònim de prendre un cafè acompanyat d’un dels pastissos de xocolata més famosos del món. Us proposem una manera fàcil d’elaborar-la:

 

 

Visitant la ciutat de Taipei vam provar aquest pastís, i ens va encantar. La seva esponjositat i sabor ens feia buscar contínuament pels carrers de la capital taiwanesa algun lloc on ho elaboressin. I ara, ens encanta preparar-ho a casa …

 

Esmorzar o berenar als Estats Units 🇺🇸, per nosaltres és sinònim de galetes de xocolata!
No hi ha cafeteria o bakery nord-americana que no ofereixi les populars Chocolate Chip Cookies. Segurament les més fàcils i ràpides de fer de totes les postres i dolços internacionals que estem penjant…

 

Clica per veure altres articles sobre gastronomia viatgera al blog:

gastronomia bv cat

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s