Viatjant amb l’estómac. Receptes i passos per fer les postres més populars del món

Estranya la situació en la que es troba el món, oi? Una de les conseqüències per tots els amants dels viatges, és que de moment resulta impossible marxar físicament a conèixer altres destinacions. Però… i si ho fem a través de l’estómac?

I és que sempre ho hem defensat, viatjar a través de la gastronomia també és una de les millors maneres de conèixer un país.

Comencem pels dolços, dels que som uns enamorats, i us proposem viatjar fent des de zero algunes de les postres internacionals més conegudes i populars.

Als vídeos mostrem la manera com els hem elaborat, i també trobareu la recepta i els ingredients que hem utilitzat per fer-ho a casa… Bon profit!

LLISTAT DE DOLÇOS DEL MÓN:

  • Cheesecake (pastís de formatge estil New York)
  • Bollitos suecos (amb 2 variants, de cardamom i canyella)
  • Carrot Cake (pastís de pastanaga)
  • Tiramisú
  • Apple Pie (pastís de poma)
  • Tarta Sacher
  • Taiwanese Cake
  • Chocolate Cookies

El pastís de formatge és una de les receptes que més seguidors té 🤤, i una de les més versionades del món, i tot i que el més popular és el New York Cheesecake, grecs i romans ja elaboraven un dolç amb base de formatge que ha evolucionat fins a les versions d’avui en dia.
Però a nosaltres, aquest pastís ens transporta a alguna de les moltes cafeteries amb encant de Manhattan, acompanyat d’una gran tassa de caffe latte, i observant la vida que no s’atura mai a Nova York

Aquesta és la nostra interpretació de la recepta 👩🏻‍🍳:

 

A Suècia la pausa per fer un cafè és una tradició important, i fins i tot té nom propi: “fika”.

I el costum és prendre-ho amb alguna pasta, i una de les més típiques (de fet són molt populars als països nòrdics) són els bollitos de cardamom i/o canyella.

 

La recepta original del Carrot Cake se la disputen Anglaterra, França i Suïssa, però nosaltres el vam descobrir al Canadà 😜. El millor és que podem decidir el grau de dolçor amb més o menys capes de glassejat (fet amb formatge i sucre)

 

 

Pensar en un dolç italià és pensar en Tiramisú. Aquestes postres genials tenen mil variants, però aquí us deixem una ben senzilla de preparar i deliciosa…

 

 

Viatgem fins als Estats Units per preparar una dels pastissos més famosos: l’Apple Pie. aquesta deliciosa tarta de poma és la favorita de l’ós Yogui 😂

 

 

Visitar Àustria és sinònim de prendre un cafè acompanyat d’un dels pastissos de xocolata més famosos del món. Us proposem una manera fàcil d’elaborar-la:

 

 

Visitant la ciutat de Taipei vam provar aquest pastís, i ens va encantar. La seva esponjositat i sabor ens feia buscar contínuament pels carrers de la capital taiwanesa algun lloc on ho elaboressin. I ara, ens encanta preparar-ho a casa …

 

Esmorzar o berenar als Estats Units 🇺🇸, per nosaltres és sinònim de galetes de xocolata!
No hi ha cafeteria o bakery nord-americana que no ofereixi les populars Chocolate Chip Cookies. Segurament les més fàcils i ràpides de fer de totes les postres i dolços internacionals que estem penjant…

 

Clica per veure altres articles sobre gastronomia viatgera al blog:

gastronomia bv cat

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: