Toronto Islands, Canadà

Sovint, quan visitem una gran ciutat, ens agrada trobar un lloc on passejar, gaudir de la natura, que ens ofereixi bones vistes… i Toronto ho té!!!

Just davant del Dowtown de la ciutat més poblada del Canadà, i separat per un trosset de l’imponent llac Ontario, trobem un conjunt d’illetes que són molt visitades per turistes i/o residents. Anomenades en el seu conjunt Toronto Islands, no deixen de ser un enorme parc, separades per un agradable trajecte de ferri de només 15 minuts.

canada-toronto-island-10
El lloc és ideal per desconnectar
canada-toronto-island-20
CN Tower vista des de Toronto Islands
canada-toronto-island-6
Es poden fer agradables passejades
canada-toronto-island-16
L’illa és visita obligada si som a Toronto
canada-toronto-island-14
Som en plena natura…
canada-toronto-island-2
…I és ple de parcs i jardins

Running, passejar, banyar-se a la platja, fer una barbacoa, practicar kayaking, o simplement desconnectar, les Toronto Islands són el lloc ideal per realitzar qualsevol d’aquestes accions. És, com diem, un enorme parc on la tranquil·litat es respira en cada racó. Bé, excepte si la visita coincideix amb grans grups d’escolars i/o turistes (especialment els caps de setmana), on trobarem força gent.

canada-toronto-island-8
Trobarem cafeteries i restaurants
canada-toronto-island-12
Platges
canada-toronto-island-4
Si fins i tot ens conviden a passejar per la gespa!

El conjunt el formen diverses illes, comunicades entre sí a través de ponts o senders, sovint envoltats pel llac Ontario. És per això que allà trobarem també molta influència nàutica, com per exemple un modern port esportiu ple de velers. Les platges també són un punt distintiu.

canada-toronto-island-17
Port nàutic
canada-toronto-island-19
Relax absolut
canada-toronto-island-5
La lluna sobre Toronto Islands
canada-toronto-island-21
El capvespre encara fa més màgic aquest lloc

Les illes disposen de tot tipus de serveis, des d’una petita estació de policia, bombers… inclús un aeroport. Ah! I pels més petits, un Parc d’Atraccions anomenat Centreville Amusement Park. La millor manera de voltar per les Toronto Islands és segurament en bicicleta. Podem llogar-ne una per conèixer tot el que aquest lloc ens ofereix.

canada-toronto-island-11
Podem llogar una bici per moure’ns per l’illa…
canada-toronto-island-18
…i voltar per tots els racons
canada-toronto-island-7
Trobarem força animals…
canada-toronto-island-9
…alguns de ben curiosos!

canada-toronto-island-15

Com hem dit, la millor manera d’arribar és en ferri, desde la Mainland Ferry Terminal situada a Queens Bay. Allà mateix podem comprar els tiquets, decidint entre les 3 opcions de trajecte: la que ens deixa a Centre Island (la més popular), o la dels extrems Ward’s Island i Hanlan’s Point.

canada-toronto-island-3
El ferri és la millor manera d’arribar…
canada-toronto-island-1
El trajecte no dura més de 15 minuts
canada-toronto-island-13
També podem arribar per altres mitjans, però és clar, molt més cars!

Mapa de Toronto Islands (clica per obrir):

mapa petit toronto islands

Ah! I deixem el millor pel final. Si sou dels que us agrada fotografiar les millors vistes d’un a ciutat, el trajecte fins a les Toronto Islands és un dels millors punts per observar l’skyline de Toronto. Maquíssim el capvespre del Downtown mentres ens apropem en vaixell al port.

canada-toronto-island-23
Podrem gaudir de les millors vistes del Downtown

I és que la ciutat de Toronto és plena de magnífics racons que no podem perdre’ns si la visitem.

Clica per veure altres posts sobre Toronto al blog:

iconos ciudades toronto

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: