Viatjar musicalment. Com aprofitar un concert per conèixer una ciutat. Coldplay a Londres.

Londres? Concert de Coldplay? Estadi de Wembley? 3 conceptes que, units, ens van fer decidir ràpidament per muntar una de les nostres escapades. El primer era aconseguir entrades per l’increïble xou que ens esperava; els vols i l’allotjament vindrien després.

Ràpides gestions, una mica de sort, i som uns dels 300.000 espectadors que omplirem l’estadi de Wembley durant els 4 concerts que farà el grup anglès a la capital del Regne Unit.

Ens encanta el grup, i ens apassiona Londres, així que res podia espatllar-ho. Bé, potser la meteorologia, és clar, perquè mai és agraït gaudir d’un concert sota la pluja (encara que l’estadi de  Wembley té sostre retràctil i permet cobrir tota la zona de seients, però no la gespa). Doncs tot i que la resta de dies de l’escapada es van combinar la pluja amb cels tapadots, el dia clau va ser un perfecte dia de sol.

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria de fotos:

Durant 4 dies voltem per una ciutat que ja hem visitat en anteriors ocasions, i això ens encanta, perquè ens ho prenem tot amb més calma. Voltar sense plans és genial! I això fem especialment pels barris de Chelsea, Belgravia (on ens allotgem), South Bank, Covent Garden, la City… Bé, en futurs posts ja anirem detallant llocs interessants.

Aquest article, però, el volem dedicar al gran xou que vam viure escoltant i veient als Coldplay. Ja havíem tingut l’oportunitat de veure’ls fa uns anys a Niça, i com aquella vegada, l’espectacle va ser grandiós. La manera de connectar amb el públic, la seva música, i els efectes de llum, so i altres sorpreses fan que les 2 hores de concert siguin genials.

Tots els espectadors rebem un braçalet que de manera sincrònica s’il.lumina, creant una coreografia de llums i una atmosfera increïble!

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria de fotos:

Arribem amb temps a la zona de l’estadi, que està envoltada de restaurants, botigues i zones d’oci, i entrem d’hora a l’interior. Això ens permet col.locar-nos a prop de l’escenari, i tenir a Chris Martin i la resta del grup a poca distància. A més, durant l’actuació, el grup es desplaça diverses vegades en una zona diferent del camp, com una mena de passarel.la que surt de l’escenari, i això permet més interacció amb el públic.

Només portem una petita càmera compacta amb nosaltres, però tot i així, a més de la música i el show visual, disfrutem moltíssim fotografiant al grup.

La gent s’entrega durant tot el concert, i també notem que el grup toca a casa i connecta amb la gent com mai. Més de 70.000 bojos ballem, cantem, cridem… Sortim extasiats i pel que veiem a les cares del nostre voltant, tothom comparteix el mateix. Ah! I coincidim amb més d’un català com nosaltres…

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria de fotos:

L’únic punt negatiu que trobem a la jornada és que la zona d’oci del voltant tot just tanca tots els restaurants quan el concert acaba. Quina llàstima, ens agradaria sopar per aquí… I a sobre, fan obres en una de les línies de metro que porta cap al centre de la ciutat, i els accesos estan col.lapsats. Una autèntica marea humana tapona l’avinguda principal de l’estadi.

Decidim caminar fins a la següent parada en un agradable passejada talalejant més d’una cançó:

“I used to rule the world, seas would rise when I gave the word…”

La nit és perfecta!

I és que això de visitar una ciutat amb algun alicient com un concert, show o espectacle, ens encanta. Creiem que és una molt bona manera de viatjar!

Clica per veure altres posts de Londres al blog:

icones ciutats londres

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: