Història d’una foto (XVIII). Tot viatge té un inici…

Ui… Quina frase tan rotunda i plena de sabiduria pensareu que han escrit aquests de la Bona Vida, oi?? 😀 Però deixeu-nos explicar… Amb una imatge, volem simbolitzar aquell moment que coneixem bé els que estimem els viatges. Aquell instant on decidim la destinació d’unes vacances, o l’època on agafar un avió, o el que posarem a la maleta, o simplement per quin carrer girem mentres visitem una ciutat… És aquell moment que necessitem fer una pausa i decidir certes coses.

N’hi ha que organitzen completament un viatge abans de marxar, altres deixem bona part a l’improvisació, però gairebé sempre, necessitarem aquell moment on consultar un mapa, mirar un cartell, demanar informació a algú. I fins i tot aquests instants formen part de viatjar.

Aquesta foto és un d’aquests moments. L’arribada a una estació de tren qualsevol (en aquest cas és a la ciutat de MalmöSuècia -), baixar del vagó i trobar-nos completament perduts. Necessitem consultar el mapa per sortir a l’avinguda principal, i és aquest petit instant el que capturem. Els finestrals de l’estació concentren la llum en certs punts, i sembla il·luminar-nos només a nosaltres mentre consultem la informació. La resta semblen ciutadans que no s’aturen davant el seu ritme de vida, anònims a l’ombra… (ui! potser ara ens estem passant de metafòrics 🙂 )

Nikon D800; 50mm; ISO 200; f2.5; 1/8000
Nikon D800; 50mm; ISO 200; f2.5; 1/8000

Sigui com sigui, tot viatge, tot moviment, tota acció, té un inici. Perquè d’això es tracta, no? De fer una primera passa per començar a moure’ns i descobrir el nostre voltant…

Clica per veure altres fotografies amb història…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: