5 grans raons per viatjar a Nova Zelanda

Bé, de raons segurament existeixen moltíssimes, però per a nosaltres, aquestes són 5 de les claus que ens van fer visitar un país tan extraordinari com Nova Zelanda. El record que tenim és tan increïble, que contínuament se’ns passa pel cap tornar-hi!

  • ELS PAISATGES. Espectaculars i diversos, així són els paratges que trobarem a les dues illes del país. Enormes extensions de verds camps, frondosos boscos amb alguns dels arbres més grans del planeta, glaceres enormes, platges d’aigua transparent i fina sorra… La diversitat és tan gran, que cada raconet et sorprèn.
Sandfly Bay Beach és una de les platges més maques
Sandfly Bay Beach és una de les platges més maques
Posta de sol a Cape Reinga, un dels punts més al nord del país
Posta de sol a Cape Reinga, un dels punts més al nord del país
El Far de Nugget Point
El Far de Nugget Point
Davant la Glacera Fox
Davant la Glacera Fox
Les Purakaunui Falls
Les Purakaunui Falls

 

  • LA FACILITAT PER MOURE’S. El país té una extensa i bona xarxa de carreteres, que permet arribar gairebé a qualsevol lloc de l’illa sud i nord. I aquestes, s’integren molt bé en el paisatge, sense notar en excés la terrible mà de l’home a l’hora de construir infrastructures. El lloguer de vehicles és una de les millors formes de descobrir Nova Zelanda, i tot està molt preparat.
Fantàstiques carreteres per recórrer tot el país
Fantàstiques carreteres per recórrer tot el país
En ruta al capvespre
En ruta al capvespre
Paisatges que ens recorden a disfrutar de cada moment...
Paisatges que ens recorden a disfrutar de cada moment…
El vi és molt popular a Nova Zelanda, i trobem grans extensions de vinyes
El vi és molt popular a Nova Zelanda, i trobem grans extensions de vinyes
Llac Pukaki
Llac Pukaki

 

  • L’AUTOCARAVANA. Relacionat amb el punt anterior, és el lloc ideal per descobrir una forma diferent d’allotjar-se i moure’s. L’autocaravana permet voltar com mai hem fet. Tenir la casa davant de les millors vistes és possible durant tots els dies de ruta. Molts camping, DOCS (Department of Conservation) o llocs de lliure acampada repartits pel país són ideals per dormir.
La "nostra" autocaravana
La “nostra” autocaravana
Decidint la ruta
Decidint la ruta
Fins i tot els dies de boira són macos
Fins i tot els dies de boira són macos
Llacs termals a Wai-O-Tapu
Llacs termals a Wai-O-Tapu

 

  • LA FOTOGRAFIA. Si com nosaltres, no pots separar els viatges de la passió per capturar imatges, Nova Zelanda és un dels millors llocs. La diversitat de paisatges que hem comentat abans, fan que voltar pel país amb una càmera a la mà sigui tota una delícia. La fotografia és llum, i aquí hem trobat una de les millors llums del món.
Els boscos són plens de falgueres
Els boscos són plens de falgueres
Trobem molts lleons marins a la costa
Trobem molts lleons marins a la costa
Contemplant les vistes
Contemplant les vistes
Els kauris són arbres gegants. Hem veieu al mig???
Els kauris són arbres gegants. Em veieu al mig???
Auckland, la capital, és una de les ciutats més grans
Auckland, la capital, és una de les ciutats més grans

 

  • LA SEVA GENT. Com seran les persones a l’altra punta del món? Doncs encantadors. Ja sigui a grans ciutats, o petits pobles, sempre trobem un somriure i amabilitat. És clar que cada persona és diferent, i sempre trobarem algun “borde” a qualsevol racó del planeta, però si parlem de sensacions, els kiwis, que així és com s’anomenen popularment els habitants del país, són realment amables.
Fent amics...
Fent amics…
Maoris a Rotorua
Maoris a Rotorua
Practicant el jumping o puenting a Queenstown
Practicant el jumping o puenting a Queenstown
Nedant entre dofins
Nedant entre dofins
Les ovelles són els animals més populars de Nova Zelanda
Les ovelles són els animals més populars de Nova Zelanda
Els pinguins recorren la platja d'Oamaru a la nit
Els pinguins recorren la platja d’Oamaru a la nit

Podríem continuar parlant llargament de la fantàstica experiència de recórrer un país tan extraordinari com Nova Zelanda, però res es pot comparar a viure-ho en primera persona. Així que… a què espereu???

Clica per veure detalls de la nostra Ruta per Nova Zelanda

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “5 grans raons per viatjar a Nova Zelanda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: