L’experiència de conduir un Ferrari al Circuit de Catalunya

I per fi ha arribat el dia! Ja fa uns mesos que, com a regal d’aniversari, la Cristina em va sorprendre amb l’emocionant experiència de conduir un cotxe esportiu al Circuit de Catalunya. Per variar, els nostres horaris de feina feien impossible gaudir d’aquest moment, però finalment hem trobat el moment on l’empresa encarregada, Formula GT, ens oferia la possibilitat de pilotar.

Un Ferrari, i vermell. Com ha de ser!
Un Ferrari, i vermell. Com ha de ser!
Tot el Circuit és per nosaltres
El Circuit és per nosaltres
Tot i que també es pot triar un Lamborhini (maquíssim).
Tot i que també es pot triar un Lamborhini (maquíssim).

 

 

Dit i fet, ens apropem fins al Circuit de Barcelona-Catalunya situat a Montmeló, per cumplir un dels desitjos que teníem apuntats a la nostra llarga llista de somnis a realitzar en aquesta vida. L’empresa ofereix diferents packs per sentir-se com un autèntic pilot de carreres per uns moments, i cada una de les persones que avui ens trobem allà, tenim modalitats diferents. Dels 4 “pilots” (fa gràcia sentir-se així) la mitat són estrangers, i tots estem eufòrics i nerviosos a la vegada. Fem broma entre nosaltres per veure qui serà el proper Fernando Alonso, però la veritat és que no coincidim mai a la pista.

Tothom vol tenir un record del moment
Tothom vol tenir un record del moment

ferrari_72

 

Davant nostre tenim un Lamborghini i un parell de Ferrari F430. Ja ens “cau la baba” a tots. Ens criden els primers, i sense recordar com ha sigut el moment, ja em trobava assegut a l’interior del Ferrari. No quedava gens malament allà dins… Jejeje. Fora bromes, tot ha sigut molt més ràpid de l’esperat. Una firma de documents (nosaltres som responsables del que ens passi) i una pregunta del nostre instructor, que ja seu al lloc de copilot: -“Has portat mai un cotxe amb canvi automàtic?”  El meu cervell sap que si, però és que això no és un cotxe, és una bèstia! Torno a posar atenció i només sóc capaç d’articular un trist -“Crec que si“.

Arriba la nostra hora
Arriba la nostra hora
El cor de la "Macchina" al descobert
El cor de la “Macchina” al descobert

 

-“Doncs aquest és de canvi seqüencial amb leves al volant. Endavant“- em diu. Glups! Sí clar, penso jo. I amb un motor V8 i 500 cavalls de potència, que no és que entengui gaire de mecànica, però pinta la cosa que aquest cotxe pot anar rapidet… Existeixen, segons el dia, 2 recorreguts diferents. El Circuit Escola, d’ 1’7 quilòmetres, i el que fem nosaltres, anomenat Circuit Nacional de 3 quilòmetres cada volta.

ferrari_57

ferrari_88

 

La sensació, si us agrada el món del motor com a mi, és brutal! Com accelera, com s’enganxa a l’asfalt, com agafa les corbes. 300 voltes i potser li començo a agafar el truquillo, però no, han sigut 3, que han passat com una exhalació (tan ràpid anava????). Per sort he gaudit de cada centímetre del Circuit de Catalunya, ja que m’ha sigut impossible parpellejar i he absorbit tot el que passava davant els meus ulls.

Passar per la recta principal és un dels moments més besties!
Passar per la recta principal és un dels moments més bèsties!

ferrari_47

Un cop acabem les "tandes", l'adrenalina està a tope
Un cop acabem les “tandes”, l’adrenalina està a tope

 

Una experiència molt intensa, amb només un petit retret. Hem trobat a faltar més informació i explicació per part de l’empresa organitzadora. L’instructor ha estat sempre atent i ens ha donat consells continus mentre volàvem per l’asfalt, però justament això ha sigut tot. Abans i després d’entrar al vehicle ens hauria agradat més comunicació i atenció. En cap moment ens han explicat res sobre el model de cotxe ni cap persona atén als acompanyants. Segurament estem acostumats a com s’organitzen experiències similars a l’estranger, i aquí, a casa nostra, ens han semblat més fluixa, a nivell social.

Les cares de satisfacció són absolutes
Les cares de satisfacció són absolutes

ferrari_64

ferrari_82

 

Sigui com sigui, trigaré molt de temps a que em marxi del cap el soroll d’un Ferrari, i la sensació d’haver-me sentit un autèntic pilot per un dia! Ah! I moltíssimes gràcies a la Cristina per saber com fer feliç a una persona!

Si voleu més informació d’aquesta experiència, consulteu la web de Formula GT.

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: