Esquiada a Andorra 2014

Com no podia ser d’una altra manera, aquest any no ens hem volgut perdre la perfecta neu que cobreix les muntanyes dels Pirineus. Una escapada de dos dies a Andorra ens ha servit per treure’ns el “mono” d’esquí, o millor dit, per fer-nos entrar més ganes d’esquiar! El fet d’haver nevat durant la nit, ha fet que fos una delícia baixar les pistes de Grandvalira durant el dia…

Feia anys que no anàvem a aquest domini esquiable i la veritat és que ens va sorprendre molt gratament. Hi havia força gent, sobretot tenint en compte que era entre setmana, però la llargada i l’amplitud de l’estació, feia que de vegades baixessim algunes pistes tots sols!

esquiada andorra pistes 1

Un dia perfecte per esquiar
Un dia perfecte per esquiar

Aquest any ens hem allotjat en un petit i acollidor hotel que es diu com el nostre blog: Bona Vida. Ens va fer molta gràcia quan el vam descobrir! És un hotelet situat a peus del telecadira del poble de Canillo. És una mica antic, d’aquells de tota la vida, però està molt ben conservat i, sobretot, molt net. En el preu, està inclòs un bon esmorzar per agafar forces. I de l’hotel pots sortir amb les botes d’esquí posades per pujar directament al telecadira. Molt i molt còmode!

L'hotel agermanat amb el nostre blog!
L’hotel agermanat amb el nostre blog!
Vistes de Canillo des del nostre hotel
Vistes de Canillo des del nostre hotel

Nosaltres intentem perfeccionar el nostre estil any rera any, i com encara queda molt per aprendre, aquesta vegada ens hem decidit agafar un parell d’hores de monitor. En aquest cas, monitora. La Ma. José, una simpatiquíssima argentina d’Ushuaia, ens va fer lliscar per les pistes de Grandvalira ajudant-nos a pulir els nostres hàbits negatius, acomulats durant els anys d’auto-aprenentatge… Quina diferència!

Nevant tota la nit
Nevant tota la nit
Netejant els carrers de Canillo
Netejant els carrers de Canillo
Els russos envaeixen Andorra aquests dies, i fins i tot es fan publicacions integrament en el seu idioma
Els russos envaeixen Andorra aquests dies, i fins i tot es fan publicacions integrament en el seu idioma

En resum, un any esplèndit de nevades i gruixos espectaculars al Pirineu català. Esperem que aquest hivern encara tinguem molts dies per gaudir-ne!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: