Voltant per Barcelona

Com dos turistes més, decidim passejar per Barcelona i voltar sense rumb fix. Una cosa que ens encanta fer quan marxem fora de viatge, però que tenim oblidat quan som a casa nostra. I és que, amb tot el que pot oferir la Ciutat Comtal, és una delícia perdre’s pels carrers del Born o visitar alguna exposició. 

Tot i portar més de 350 posts sobre diferents parts del món, ens hem adonat que hem escrit poquíssim sobre Barcelona. És cert que, al viure a poble, ens costa moltíssim trepitjar la gran ciutat, però és innegable que l’oferta cultural, gastronòmica i turística de la capital és espectacular.

Només ens va fer falta inventar-nos una excusa qualsevol, per recórrer els carrers com dos “guiris”. I quina va ser? Doncs en primer lloc volíem visitar un local del Born on menjar un espectacular Brunch. La segona excusa va ser provar una nova càmera de fotos, i res millor que “patejar” els carrers per fer-ho. Es tracta d’una petita compacta, ideal per portar a sobre, i volíem veure les possibilitats que ofereix.

 

Ben abrigats, això sí, ens disposem a vagar sense cap pretensió i sense presses. Comencem per una ràpida visita al Mercat del Born i el seu Centre Cultural. El jaciment arqueològic és testimoni viu de la ciutat.

Mercat del Born
El Born Centre Cultural
Jaciment arqueològic
Jaciment arqueològic

 

Voltem per carrers del Born i ens apropem a Santa Maria del Mar. Com ens agrada aquesta església, un dels exemples més espectaculars de l’arquitectura gòtica!

Façana de Santa Maria del Mar
Façana de Santa Maria del Mar
L'interior de la Basílica impressiona!!
L’interior de la Basílica impressiona!!

 

És mig matí i arribem al local dels nostres propòsits. El Milk, és el lloc perfecte per fer el Brunch a Barcelona. Aquesta mescla d’esmorzar/dinar (Breakfast-Lunch) molt popular als països anglosaxons els diumenges, és una de les nostres aficions. Tot boníssim i a més obren entre setmana. Què més podem demanar!

Crepes dolces i English Breakfast. Mmmm!!
Pancakes dolços i English Breakfast. Mmmm!!
Interior del Milk Bistro
Interior del Milk Bistro

 

Les Rambles, el Mercat de la Boqueria, la Plaça Reial… Quantes coses per veure. Entrem al Centre de Cultura Contemporània per admirar l’exposició del World Press Photo i ens emocionem amb les fotografies guanyadores del prestigiós premi internacional de fotoperiodisme. Això sí que són fotos!

 

El Raval també mereix la nostra atenció, i caminem pels seus carrers una bona estona. La seva Rambla, i els seus comerços. Passem un dia magnífic, sentint-nos turistes a casa nostra, però alhora sabent que podem repetir aquestes passejades sempre que vulguem…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “Voltant per Barcelona

 1. Jo us ho recomano 100% fer turisme de local. La veritat és que la gent valora molt més que et coneguis, Paris, per exemple que la teva pròpia ciutat. Qualsevol dia és bo per sortir a donar un tomb i en ciutats com Barcelona no hi ha res millor que “callejear”, caminar sense destí, sempre trobes una passatge nou, una botiga de les de tota la vida o un grafiti espectacular. Així que “que no us fagi vergonya” jejeje
  Salut
  Ares
  Fuet-i-Mate

  1. Tens tota la raó, Ares. A vegades marxem a veure llocs molt llunyans i no coneixem prou el que tenim més a prop. Per això creiem que el millor és combinar. Ens agraden molt els països de l’altra banda del món, però no podem oblidar que a casa nostra podem trobar llocs maquíssims. El més important és no parar de voltar. 🙂

   Salut

 2. Al final, a qui ens agrada voltar, ens agrada per tot arreu… M’encantat sortir a fer un tomb amb vosaltres per Barcelona. Quin blog més guapo, i quines bones fotos. Porto quasi 10 anys fora de Barcelona, i vivint a l’estranger es mou qui es movia a casa seva, res canvia…. Ravalegem allà on estiguem! Salut nois, un plaer!

  1. Hola Sandra,
   tens tota la raó del món! Als que ens agrada voltar, sempre trobem coses interessants a qualsevol racó, i a nosaltres ens encanta gaudir amb tot el que veiem. És per això que no hi ha res millor que sortir de casa, i amb la càmera al coll, descobrir altres ciutats i països.
   Tot i que també ho podem fer a casa nostra. Barcelona i voltants són plens de llocs super interessants!! Si portes tan de temps vivint fora, segur que has viscut un munt d’experiències viatgeres.
   Gràcies pel comentari i pel piropos fotogràfics. Benvinguda al nostre blog!
   Salut i bons viatges!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: