Vídeo resum de Toronto (Canadà)

Enyorem Toronto! Suposem que és normal, quan has estat molt bé en un lloc i t’agradaria encara ser-hi. Fa 3 mesos vam tornar de visitar el Canadà, i ens ha agafat una mena de tristesa al recordar-ho. Això i que estem ordenant fotos i mirant captures de vídeo. I per alegrar-nos una mica, hem decidit muntar el nostre tradicional vídeo/resum d’aquesta aventura viatgera. 

Com la resta de vídeos que afegim al blog, no pretenem mostrar com és la ciutat, sinó com ens ho vam passar “nosaltres” allà. Un petit resum de la nostra visió de Toronto i algunes pinzellades d’altres pobles o ciutats on ens escapàvem els caps de setmana, després d’assistir a les nostres classes d’anglès: La visita a les Cascades del Niàgara, al bonic poble de St. Jacobs (proper post), a la maquíssima ciutat de Québec

Sempre ens agrada afegir el nostre “toque” visual, i aquesta vegada ho hem fet gravant a velocitat més alta, per aconseguir una sensació de càmera lenta que mostri encara millor la sensació de pau i tranquil·litat que ens envoltava (a nivell tècnic, i sense voler avorrir amb explicacions, gravar a més velocitat equival a reproduir més lent…).

canada_ toronto_views

Tenim molt clar que tard o d’hora tornarem. Quan visites algun lloc i sents la necessitat de tornar, és que allà t’ho vas passar bé. També és cert que ja tenim ganes de voltar (que estrany, oi?) i això ens fa estar neguitosos, però per sort, ja tenim destinació i dates per la propera aventura… Quins nervis!

Clica per veure altres vídeos

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

12 respostes a “Vídeo resum de Toronto (Canadà)

  1. Moltíssimes gràcies per les teves paraules. Ens agrada saber el que penses sobre aquest vídeo i els articles en general.
   No sabem si som uns professionals dels viatges, però gaudim moltíssim mostrant com ens ho passem quan som fora de casa.
   Gràcies de nou pel teu comentari.

  1. Moltes gràcies nois!!!!
   No hi ha res com les fotos, però de tant en tant ens agrada fer algun vídeo mostrant les sensacions que ens ofereix un lloc. I si ho hem aconseguit una mica amb aquestes imatges estem super-contents.
   I a Toronto ens ho vam passa genial !!!!

   Una abraçada!!

  1. Moltes gràcies nois pel vostre compliment!!!
   Quan viatgem fem moltíssimes fotos, però sempre ens ha agradat dedicar una mica de temps a gravar alguns planos, per tenir un petit vídeo de record. Teniu molta raó quan dieu que és una manera diferent de reviure un viatge.
   Estarem atents per si pengeu algun vídeo sobre alguna destinació on heu anat.

   Una abraçada

 1. Com sempre, la vostra capacitat de síntesi em deixa al·lucinada. Haurem d’aprendre. Un vídeo genial. A per cert bona estada a Indonèsia. Un petó.

  1. Moltíssimes gràcies pels piropos, voltaires. Sempre fem moltes més fotos que vídeo, però també és cert que ens encanta editar algun muntatget per recordar les nostres aventures pel món.
   I preferim fer-los curtets, que passen molt més bé.
   Ja estem donant voltes per Indonèsia, i de moment això és genial.
   Una abraçada!!!

 2. Moltíssimes gràcies pel vostre fantàstic blog. Estic preparant un viatge sorpresa a Toronto per al meu marit (hi anirem també amb la nostra filla de 4 anys) a finals de maig, principis de juny. Em podeu recomanar una zona? Balmey beach? On era l’apartament on us vàreu allotjar? Tota informació sobre on podria trobar un apartament en un lloc proper a parcs -nena obliga, je,je- i platges (o tranquil i ben comunicat – però no mort, eh?, que també ens agraden les cafeteries i l’ambient 😉 seria molt ben rebuda. Moltes gràcies per endavant. I continueu la bona feina i els viatges que fan somniar!!

  1. Hola!! Primer de tot, moltíssimes gràcies pel teu missatge. És genial rebre comentaris, sobretot quan són com els teus i sabem que visitareu un lloc que ens va agradar tant.
   Toronto és molt molt gran! I tot i això, és una ciutat molt còmode de recórrer a peu, sobretot la zona del centre.
   Yonge St. seria l’arteria principal. És un dels carrers més llargs del món! Al sud toca amb el llac Ontario i el “límit” del centre cap al nord podríem dir que és Bloor St.
   Nosaltres ens vam allotjar en un apartament al costat de l’estació de metro de College (Wood St), ben bé al rovell de l’ou. Vam pensar que era molt important ser al centre, però després vam veure que hi ha zones molt maques i amb molt d’ambient, ben comunicades amb el tramvia, el metro o el bus. Més avall us especifiquem algunes d’aquestes zones. L’apartament el vam llogar a través de la web http://www.airbnb.es. Hi ha moltíssima varietat! La zona de The Beach (Balmey Beach) és molt maca, tot i que està una mica lluny del centre (uns 30 minuts en tramvia). Nosaltres vam visitar la zona al mes d’abril i hi havia força vidilla. Imaginem que a l’estiu deu estar més animada, encara! Una de les coses maques que té Toronto són les zones verdes. N’hi ha moltes per tota la ciutat! No et preocupis en excés quan hagis de triar apartament… El més important és que hi hagi una estació de metro o parada de tramvia relativament a prop.

   Aquí us passem l’adreça d’un super blog que parla de les “millors” coses de Toronto (millors bars de copes, millors restaurants d’ous Benedict, millors botigues d’ulleres de sol, el millor pa… El que sigui!) És brutal! http://www.blogto.com/toronto/

   COM MOURE’S:

   La xarxa de metro (Subway) és més aviat fluixa. Hi ha quatre línies, però les més utilitzades i cèntriques són dues: la groga (en forma d’ U, que cobreix la part del centre de la ciutat) i la verda (creua Toronto en horitzontal a l’alçada de Bloor St.).

   Allà on no arriba el metro, ho cobreix el tramvia (Streetcar). Casi tots els carrers horitzontals del centre, tenen línia de tramvia. Totes les parades estan senyalitzades amb el logotip TTC i un dibuix de tramvia.

   Hi ha abonaments diaris, setmanals i mensuals per fer viatges il·limitats a tots els transports de la ciutat. Els setmanals són de dilluns a diumenge i els mensuals de dia 1 a 30-31 del mes en curs.

   http://www.ttc.ca/

   També es pot llogar un cotxe, que surt força econòmic. Nosaltres vam llogar amb http://www.discountcar.com/. Tenen vàries oficines a Toronto i Canadà.

   ALGUNS BARRIS:

   -Un dels barris més autèntics de Toronto és Kensington Market. El carrer principal és Augusta Ave. amb Nassau St.

   -Una mica més al sud hi ha Chinatown, també recomenable.

   -A Old Town podeu visitar la zona antiga de Toronto, allà on va començar tot. Hi ha el St. Lawrence Market, que no està malament! I una mica més enllà, al costat de Parliament Square Park, hi ha la Destillery, una zona de botiguetes i bars on fan la seva pròpia cervessa. Val molt la pena, sobretot al vespre!

   -Queen St. West també és una bona zona per fer-la a peu i veure les botigues i restaurants. Es pot arribar fins a Trinity Bellwoods Park i veure l’ambient de gent practicant qualsevol esport o passejant el gos!

   -Liberty Village és un barri molt nou on hi ha molts lofts i amb botigues i restaurants. És a prop de l’anterior (King St. a l’alçada de l’estació de trens Exhibition).

   -A la zona on hi ha la Universitat també val la pena fer-hi una volta (entre Bloor St. i College St.)

   -Koreatown també és curiós de veure. Tots els comerços són coreans i hi ha molts restaurants, si us agrada aquest tipus de menjar… Podeu començar a Bathurst St. amb Bloor St., que és on hi ha el gigantesc Supermercat-Todo a 100 “Honest Eds”, i anar cap a l’esquerra del mapa.

   -Cabbage Town és a prop del downtown, amb cafeteries i botigues (el carrer principal és Parliament St).

   – Danforth (barri grec) també és molt xulo i molt a prop de tot arreu i ben comunicat, amb petits comerços (Danforth Ave. passat el Don River, a la dreta del mapa).

   -Amb bon temps, un bon lloc on anar a passejar i banyar-se a l’aigua del llac és la zona de The Beaches, a la dreta del mapa, que és el que comentàvem a l’inici. També hi ha una zona de platja i passeig molt maca, just davant de High Park (esquerra mapa). Són força lluny del centre però s’hi pot arribar amb tramvia a les dues zones.

   -Es poden visitar les illes que hi ha just davant de Toronto, les Toronto Islands, al mig del llac. Des del Harbour Front hi ha vaixells que hi van durant tot el dia. Les illes també tenen zona de platges, per poder-s’hi banyar, i s’hi lloguen bicis.

   -Si veieu un dels supers que es diuen Loblaws, entreu-hi, només a fer una volta. Són espectaculars! A nosaltres ens flipaven. Es pot menjar dins o bé endur-te menjar per emportar. No és barat (no hi ha gaire coses barates a Toronto…) però val la pena treure el cap!

   Quant de temps teniu pensat instal.lar-vos a Toronto? És una ciutat que ens va enamorar i la recomanem sense cap mena de dubte! Si voleu fer alguna ruta fora de la ciutat, o necessiteu qualsevol cosa més, fes-nos-ho saber i us ajudarem amb molt de gust! Ens podeu enviar mail. Per cert, al teu missatge no ens apareix el teu nom…

   Esperem que disfruteu moltíssim a Toronto!!

   Manel & Cristina.

  1. Moltes gràcies pel teu comentari, Clàudia.
   Al blog preferim les fotos, però de tant en tant, un vídeo pot transmetre de manera més exacte com ens ho passem quan som de viatge… I a Toronto ens ho vam passar genial!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: