Arriba la primavera a Toronto, Canadà.

canada2228_sun_toronto

Sí, sí, no ens hem begut l’enteniment!!! Ja sabem que oficialment la primavera va entrar el 21 de març, però fins aquesta mateixa setmana (principis de maig), això no havia passat realment a Toronto. De cop i volta el sol llueix cada dia, i les temperatures han pujat moltíssim. I mare meva, els seus habitants s’han tornat bojos!!! Samarretes, tops, màniga curta, ulleres de sol… Ha arribat el bon temps!!! 

La veritat és que ha sigut maco veure aquest canvi radical de temps. És cert que quan vam aterrar el fred ja anava de baixa, i les grans nevades havien acabat, però déu n’hi do quina fresqueta que feia. Si fins i tot ens van caure flocs a la nostra visita a les Niàgara! I de sobte, un sol ben lluent. Els meteoròlegs surten a les noticies ben contents per explicar aquest canvi, l’ajuntament informa del nivell de raigs ultraviolats i avisa de fer servir cremes protectores, i la gent dina a les terrasses i pren el sol als parcs.

I parlant de Parcs, aquesta setmana hem visitat High Park, una de les zones verdes més grans de Toronto, on una multitud ha rebut com cal la primavera, en forma de visita als cirerers florits que hi ha al parc. Aquesta tradició, que prové del Japó, ha arrelat amb força a la ciutat, i aquest passat diumenge hi havia centenars de visitants admirant com havien florit els cirerers. I quina calor que feia!!! (veure post)

canada2695_highpark_toronto
Donant la venvinguda a la primavera a High Park

I és que quan el sol està ben alt, hem notat que pica més del que nosaltres estem acostumats, fent menys calor que a casa nostra. De fet hem alucinat molt quan també hem voltat per les zones de Budapest Park, i Sunnyside Park. Un gran passeig voreja el llac Ontario, i com si es tractés d’una autèntica platja, un munt de gent prenia el sol, es banyava a gaudia d’un picnic a la gespa (veure post). De fet, després d’un llarg hivern, sembla com si gairebé hagin passat a l’estiu.

Un partidet de volei platja
Un partidet de volei platja

I quan això passa, els habitants de Toronto declaren oficialment oberta la temporada de barbacoa. No hi ha casa que no en tingui una! I com no, el Martí i l’Anna ens han volgut convidar a la primera de l’any. Uf! quins entrecots que ens hem fotut. A la salut de la primavera!!!

Quin "jalar" !!!!
Quin “jalar” !!!!
En Martí, l'Anna, nosaltres i en Magnum, el seu gos...
En Martí, l’Anna, nosaltres i en Magnum, el seu gos…
 
Clica per veure altres posts sobre Toronto
Aquest és un post “in situ”, és a dir, escrit des del mateix lloc del que parlem

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “Arriba la primavera a Toronto, Canadà.

 1. Apa, com us cuideu… Però calor què vol dir? Perquè ja sabem que en aquests països quan surt el sol es posen en màniga curta mentre nosaltres continuem amb la jaqueta posada…
  I no, encara no tenim les vacances tancades. A la feina del Marc ens estan fent patir més del compte i encara no sabem quants dies tindrà. Però estem decidits a anar a Islàndia costi el que costi!
  Una abraçada!
  (Ah, i aquí també anem amb màniga curta, nye nye nye)

  1. Doncs calor, calor, eh? És cert que aqui estan més bojos i ja van fins i tot amb pantalons curts. Nosaltres anem en màniga curta al migdia, però a l’ombra o al vespre encara refresca una mica. Hem hagut de comprar samarretes i roba d’estiu perquè no portàvem res.
   Esperem que pogueu resoldre els petits problemes abans de marxar de vacances.
   Gràcies pel comentari

 2. Es sorprenent…., passa com aquí, d’hivern a estiu sense passar per la primavera, jjajajaja!!!
  Ah, no se que diu la teva senyora, però he vist més fotos de nenes que de nens.

  1. I tant Xavi. En una setmana el temps ha canviat radicalment. Je hem visitat unes quantes botigues de roba perquè no portàvem res de màniga curta, i ens ofegàvem de calor.
   I quan fotografio algo no m’hi fixo en gènere, només en l’enquadre. Jejejeje. Nooooo, tens molta raó, es nota massa els meus gustos. Jejeje. Que hi farem! Mentre només sigui fer fotos, la Cristina m’ho permet…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: