Distillery District. Toronto

En la nostra recerca de barris i zones de la ciutat de Toronto, avui toca parlar de Distillery District, un dels llocs que ja hem repetit buscant sopar. Botigues d’artesania i disseny, cafeteries, restaurants, un teatre… Diversió assegurada! 

Aquest històric districte de la ciutat, situat a l’est del Downtown, va ser a finals del segle XIX la destil·leria de whisky més gran del món i és la zona d’arquitectura industrial victoriana més gran de Nord Amèrica. Després de 150 anys de producció contínua, la destil·leria Gooderham and Worts va tancar la seva activitat. Durant els anys 90, la destil·leria es converteix en el lloc més important de rodatges de sèries i cinema de tota Amèrica, darrera de Hollywood, és clar.

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria

Als anys 2000, es restauren els més de 40 edificis i es restringeix l’accés als vehicles i es reobre al públic. Els nous propietaris es van negar a cedir qualsevol dels locals comercials a cadenes o franquícies, i en conseqüència, la majoria dels edificis estan ocupats amb boutiques exclusives, galeries d’art, joieries, cafeteries, restaurants i algunes cerveseries, com la popular Mill Street Brewery, on es produeix la que es considera millor cervesa de Toronto. I és clar, per poder confirmar-ho, vam anar a tastar-la!

Clica sobre qualsevol imatge per obrir la galeria

 

Però un cop entaulats, i amb un bon sopar d’estil super americà (sí, el que esteu pensant: pollastre, frites, sweet potatos…), ens mostren la llarga llista de cerveses. Uf! Quina triar… Tranquils, que ells tenen la solució. Pots demanar cerveses de mida més petita i de 4 en 4 per tastar diferents varietats. Doncs au! A beure!!

 

canada0946_distillery_toronto
Per quina començo???
canada0949_distillery_toronto
Tast de cerveses
canada0952_distillery_toronto
Sopar d’estil americà
canada0940_distillery_toronto
L’ambient del bar era fantàstic

No cal dir que el transport públic de la ciutat funciona fins tard, i que mica en mica comencem a controlar-lo, sinó després de la ronda que vam fer, encara seríem donant voltes pel Distillery District

Clica per veure altres posts de Toronto al blog
Aquest és un post “In situ”, és a dir, escrit des del mateix lloc del que parlem.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

8 respostes a “Distillery District. Toronto

 1. Això es diu ser uns blogaires com cal. Escriure un post des de el mateix lloc que descrius demostra una força de voluntat i un “amor” al blog, que a mi en meravella. Precisament perque conec l’esforç que representa.

  Estem conexent poc a poc una ciutat de la que no conexiem mes que el nom. Les fotografies super chules.

  Una abraçasa

  1. Doncs tens molta raó, Miquel. Escriure al blog ens suposa una “mica” de feina, que moltes nits abans de dormir ens resta hores de son, però ho fem amb moltes ganes i il·lusió.
   Veiem tantes coses cada dia, que sap greu no deixar-les copsades al nostre diari de la bona vida, aquest que algun dia, quan potser ja no podrem viatjar, repassarem amb orgull…
   Moltes gràcies per les teves paraules. S’agraeixen molt!!
   Una abraçada.

 2. Que ens feu la competència parlant d’arquitectura, eh????
  No ens estranya que repetiu, aquest barri té molt bona pinta i nosaltres segur que necessitaríem més d’un dia per poder-lo recórrer a fons.
  Però… Ja esteu estudiant anglès i fent els deures? Perquè es tractava d’això, no? 😉

  1. Doncs perquè no en tenim ni idea, però podríem fer alguns posts sobre arquitectura. Hi ha molts edificis interessants a Toronto.
   I si us plau, no dubteu de la nostra responsabilitat. Je,je…Encara no hem faltat a cap classe. Ara, com a excusa per descobrir una ciutat no està pas malament. El problema és que omplim les tardes amb llargues passejades i ens falten hores per tot.

 3. Sincerament: no torneu. El panorama, a Catalunya, és molt diferent i hauríeu de canviar el nom del blog. A més a més, heu creat un corrent d’enveja malsana (no ho dic per mi, eh?) que posaria en perill la vostra integritat física. I corren rumors que encapçaleu la llista del ERO…

  1. Tens raó, Ignasi. Millor que comencem a buscar feina pel Canadà i no tornem, je, je.
   Ara mateix som al Québec i ens sentim com a casa. Vive la Catalogne!!!
   I també sabem (ja fa temps) que l’enveja és molt dolenta!!! Ara més que mai, reivindiquem el nom del nostre bloc: Visca la Bona Vida!!!
   Una abraçada a tothom!

 4. Boníssima i molt gastronòmica l’entrada! M’encanta l’arquitectura victoriana i aquesta antiga macro-destil·leria fa molt bona pinta… Torneu o no torneu… gaudiu de l’experiència!

  1. L’ajuntament de Toronto (i els inversors privats) han fet bona feina recuperant aquesta enorme destil.leria. El barri ha guanyat moltíssim i la zona s’ha convertit en un bon lloc on sopar i prendre unes copes. Va ser genial!!!
   Gràcies pel comentari, Patricia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: