Consells, valoracions i resum de la Ruta per Hawaii

HAWAI_0562_DBV

Abans que la nostra memòria comenci a fallar (cosa que passa molt freqüentment), escrivim aquest post per deixar constància i incloure l’enllaç d’una ruta més: en aquest cas Hawaii. Com ja va sent habitual en els últims viatges, un cop hem ordenat les fotos, idees i valoracions, ho pengem tot en una mateixa pàgina on esperem sigui d’utilitat per les persones que decideixin viatjar a la mateixa destinació.

Com sempre diem, nosaltres fem servir molt internet i sobretot els blogs d’altres viatgers, per agafar idees, llegir opinions i veure recorreguts dels llocs que pretenem visitar. Això és el que també intentem fer en aquest tipus de resum de ruta.

RUTA PER HAWAII (clica per obrir l’enllaç)

A la capçalera superior del blog, disposeu d’un menú anomenat Diaris i Rutes, on s’enllaça amb els darrers viatges. També ho podeu trobar al menú lateral, on cada ruta disposa de la seva icona corresponent.

Al resum de la ruta hawaiiana podeu trobar un mapa elaborat amb Google maps, on si entreu, podreu desplaçar-vos i saber els punts més interessants del nostre recorregut. A més, parlem de bitllets d’avió, transport i lloguer de vehicles, allotjament (hotels i apartaments), i recomanacions i consells varis.

També afegim els enllaços als posts diaris de la ruta, reunits tots en un mateix lloc, així com un vídeo i una galeria de fotos.

Segur que oblidem un munt de coses, perquè és impossible que recordem tots els detalls, però si teniu alguna pregunta més concreta sobre el recorregut, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Serà un plaer si us podem ajudar. El nostre mail és:

diaridelabonavida@hotmail.com

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: