El repte de fer una foto diària durant tot un any

instagram_DBV

Ja hem parlat alguna vegada al blog, de les fotos amb mòbil, doncs bé, avui aquesta entrada és per deixar constància d’un repte personal que hem pogut acabar fa poc. Es tractava de fotografiar i penjar una instantània diària durant tot un any: 365 dies en fotos!!!

No ha sigut un any natural, sinó que la idea va començar el 13 de desembre del 2011, i durant 365 dies, hem buscat, fotografiat i penjat una foto que ens transmetés alguna cosa. I fa pocs dies va arribar aquesta darrera foto, precisament durant la nostra escapada a Bèlgica. Quan estem de viatges és molt més fàcil trobar alguna cosa que val la pena fotografiar, però hi ha dies (sobretot els de ser a la feina), on era un autèntic maldecap trobar alguna cosa/moment fotogènic. Però un cop vam decidir que volíem provar aquest repte personal, tot era qüestió d’obrir els ulls i treure el mòbil en qualsevol moment… Per que això sí, totes les imatges estan preses amb telèfon, res de càmera gran!

Aquí teniu l’enllaç a la Galeria d’Instagram: (cliqueu sobre l’imatge)

instagram_panell_DBV

La plataforma triada per penjar les imatges és Instagram, amb un gran potencial fotogràfic. Tan fàcil com fer la foto, aplicar algun petit filtre si volem, i penjar-la a Internet. És veritat que algun dia no hem disposat de xarxa per fer-ho amb comoditat, però hem guardat la foto i com a màxim al dia següent sempre hem acabat disposant d’internet (durant la ruta per Alaska hem patit una mica més de mal de cap per continuar amb el repte…).

Alguns exemples de fotos amb mòbil. (Clica sobre una imatge per obrir la galeria:)

Resumint, un any penjant una fotografia diària de petits moments de la vida, que ajuda moltíssim a buscar altres enquadres i maneres de fotografiar… Pels que estimem tant la fotografia, és una bona manera de retre un senzill homenatge.  Ho recomanem!!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

8 respostes a “El repte de fer una foto diària durant tot un any

  1. Pels que estimem la fotografia és un exercici interessant. T’ho recomano Miquel. Segurament no cal marcar-se cap repte, però si ser constant.
   La fotografia és un art d’aquells que mentre més en fem, més aprenem…
   Gràcies pel teu comentari

 1. Felicitats nanu!!!
  Per aquest 2013: una vídeo cada dia però amb el minitravelling, je,je,je…
  salut i empenta

  moi

  1. Ui Moi, ja saps que és difícil trobar temps per fer totes aquestes coses. Je,je..
   Però sempre que trobem una estoneta, és un plaer “maquinar” algun projecte nou.
   Gràcies pel teu comentari

 2. Jo això ho vaig fer fa uns anys quan em van regalar la càmara nova. La idea era fotografiar tant el dia a dia com alguna cosa que hem cridés l’antenció. Alguns dies la fotografia era, tristament, els apunts de la uni! jajaja
  Fuet-i-Mate

  1. La veritat és que fer una fotografia diària durant tot un any, és una bona manera de veure les coses que ens envolten d’una altra manera. Sempre buscant enquadres i imatges per capturar…
   I com dius, no cada dia podem trobar la millor foto. Però ho recomanem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: