Records i souvenirs nadalencs. FELIÇ 2013

arbre_nadal_DBV

Fa 2 anys vam recuperar a casa la tradició de posar arbre de Nadal, i des de llavors, l’anem omplint amb records i souvenirs nadalencs dels llocs que visitem. Això fa que, quan el muntem per aquestes dates, ens vinguin al cap un munt d’anècdotes de les nostres escapades.

No som de comprar gaires coses quan viatgem, ni regals, ni records…  (sempre diem que tenim les nostres fotos), però últimament, si trobem algun motiu nadalenc que ens agrada, el portem a casa pensant en el Nadal i el canvi d’any. I res millor per felicitar a tothom de l’entrada del 2013, que fer al nostre petit arbret protagonista d’un vídeo:

MOLT BON 2013 A TOTHOM !!!!!!!!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 respostes a “Records i souvenirs nadalencs. FELIÇ 2013

 1. En el tema de las compres en els viatges diferim una miqueta ja que el Miquel s’ho enduria tot a casa. Lo del arbre de Nadal es molt bonic, nosaltres el vam deixar de posar quan la família va adoptar un gos ja que eren incompatibles i de moment …. Us desitgem un any 2013 ple de joia, salut i feina. Una abraçada. Imma i Miquel

  1. A vegades fem escapades on potser sí fem alguna compra especial, però normalment no ens agrada portar moltes coses. També ho deu fer que no viatgem amb gaire equipatge, i mai trobem lloc on portar més objectes. I això de l’arbre, portem dos nadals decorant-lo amb objectes dels viatges, i ens agrada força.
   Que tingueu una bona entrada d’any i un feliç 2013.
   Una forta abraçada.
   Manel & Cristina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: