Vols alguna foto del Diari de la Bona Vida?

No estem interessats a fer negoci, només faltaria, però hem pensat que no està de més oferir les nostres fotografies aprofitant el bloc. És per això que hem creat un apartat al menú anomenat: “Vols alguna foto?“, on expliquem com aconseguir qualsevol foto que aparegui al Diari de la Bona Vida.

CLICA PER VEURE COM ACONSEGUIR QUALSEVOL FOTOGRAFIA

Fins al moment només oferíem l’opció de grans tamanys a comerços i botigues, però hem pensat que les nostres fotos també poden servir per decorar qualsevol altre lloc, així que si esteu interessats, no dubteu a enviar un correu amb la foto que us interessa (si situeu el cursor sobre qualsevol imatge publicada al bloc us apareixerà un nom), la mida aproximada que voleu (la varietat és molt gran) i us respondrem amb el preu i la forma en que us arribarà a casa.

mail:    diaridelabonavida@hotmail.com

I després d’aquests moments de publicitat, us prometem que en breu iniciarem els nostres posts de la Ruta per Hawaii.

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

6 respostes a “Vols alguna foto del Diari de la Bona Vida?

  1. Quina iniciativa més bona! Ara mateix no sóc capaç de triar quina és la que més m’agrada, però em guardo el post perquè algun dia potser podré gaudir d’una de les vostres fantàstiques fotos de viatge sense moure’m de casa. Tot un luxe! Petonets, parella

  2. Una idea molt bona, parella! Feu unes fotos precioses, i quedarien perfectes a qualsevol casa. En prenc bona nota… perquè potser el dia que aconsegueixi independitzar-me us en demano alguna 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: