El nostre hort urbà

Sabem que no té res a veure amb els viatges, però sí amb la bona vida, i és per això que volem mostrar el nostre petit hort urbà. La paraula que millor el defineix és “petit”, però això no és problema per a la Cristina, veritable impulsora d’aquesta plantació a la nostra terrassa. Ja fa més de 4 anys que el tenim, i tot i que en molt poca quantitat, ens ha donat més d’una alegria en forma de verdures i hortalisses.

La mida de l’hort és petita, però ideal per tenir-lo a la terrassa

Ara mateix tenim plantat enciams, cebes, carbassons i síndries a la taula que ens fa d’hort, i maduixes, menta, alfàbrega i un petit llimoner repartits per la resta de l’espai.

Anys anteriors havíem provat amb tomaqueres, albergínies, pastanagues, bledes… Ja veieu que ens agrada provar una mica de tot. Potser el que ens ha sorprès molt aquesta temporada han sigut les síndries, perquè la planta ha crescut molt ràpidament i fa molta gràcia veure com canvia de tamany la petita síndria.

Aviam fins on arriba a créixer la síndria
Amb il.lusió, veiem sortir el nostre primer carbassó
Els enciams també agafen una bona mida ràpidament

I és que no hi ha res millor, que a més de veure com creixen les verdures, fer de tant en tant alguna amanida amb productes que hem cultivat nosaltres mateixos!

Una mica de menta per donar un “toque” de frescor al te verd
Aquest any les maduixes, no sabem per què, van una mica tard…

Això sí, res a veure amb l’hort que els meus pares (Manel) tenen com a hobbie a Manresa, on passen llargues estones i gairebé serien capaços de crear una autèntica fruiteria amb la quantitat de productes que treuen de la terra.

Això sí que és un veritable hort, però de moment tenim prou amb el nostre!!!

Salut i bons aliments!!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “El nostre hort urbà

  1. Petit i eixerit, el vostre hort! Home, sí que és millor el del pare Manel però si no es té terra l’hort urbà és una molt bona opció. Jo mateixa imparteixo cursos d’hort urbà a la UES i la veritat és que sempre s’hi apunten molts alumnes, té molt èxit. Ara sembla que s’està posant més de moda… i, de fet, què podem fer si no tenim terra? Jo també tinc el meu propi hort urbà, ho reconec, no me’n puc estar… he he. Aquesta síndria és peque, ara… però segur que ben aviat serà grossa, grossa, i dolça, dolça, que això sí que ho tenen les hortalisses que creixen en un hort propi! Petons, parella. i a seguir amb l’hortet!

    1. Carai Marina, així que ets tota una experta en l’hort urbà!! Nosaltres fa uns anyets que el tenim, i aquest any que hem instal.lat un petit sistema de reg per goteig esperem que es notin els resultats.
      I la veritat és que la síndria ens fa molt gràcia. Està creixent super-ràpid!
      Moltes gràcies pel teu comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: