Avui tenim ganes de penjar un vídeo. Intentem mostrar la tranquil.litat i pau que ens provoca passejar durant el capvespre per la vora del mar. Contemplar l’aigua, sentir les onades i veure com la llum del cel canvia i ens ofereix una meravellosa gama de tonalitats… Aquests instants no tenen preu!

El lloc triat és el nostre estimat Palamós, tot just abans que es comenci a omplir de visitants, turistes, banyistes i d’altres persones que també volen gaudir de les seves platges. Un cop entrat el mes de juliol, és molt més difícil passejar vora el mar sense trobar-te a ningú, una de les coses que més ens agrada. I tot i que continuarem venint els dies que la feina ens ho permeti, ja trobem a faltar els instants de tranquil.litat que volem transmetre en el nostre vídeo.
La calor i l’estiu ja són aquí !!!

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s