La tranquil.litat del mar

Avui tenim ganes de penjar un vídeo. Intentem mostrar la tranquil.litat i pau que ens provoca passejar durant el capvespre per la vora del mar. Contemplar l’aigua, sentir les onades i veure com la llum del cel canvia i ens ofereix una meravellosa gama de tonalitats… Aquests instants no tenen preu!

El lloc triat és el nostre estimat Palamós, tot just abans que es comenci a omplir de visitants, turistes, banyistes i d’altres persones que també volen gaudir de les seves platges. Un cop entrat el mes de juliol, és molt més difícil passejar vora el mar sense trobar-te a ningú, una de les coses que més ens agrada. I tot i que continuarem venint els dies que la feina ens ho permeti, ja trobem a faltar els instants de tranquil.litat que volem transmetre en el nostre vídeo.
La calor i l’estiu ja són aquí !!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: