Sevilla tiene un color especial…

L’escapada a Sevilla per veure el derbi de futbol entre els equips de la ciutat no va consistir només a veure el partit (veure entrada). Cada vegada que anem a la capital andalusa, trobem algun racó nou, o tornem a passejar per llocs que ens tenen el cor robat. I sobretot gaudim d’una ciutat amb un encant especial.

El tapeo és una de les nostres aficions a la ciutat. Passejar i buscar locals on menjar bé és una de les finalitats, sobretot de la Cristina. Segurament jo faig el mateix, caminar i perdre’m per qualsevol lloc però amb un altre objectiu: trobar racons per fotografiar!

Passejar pel Barri de Santa Cruz és especial
Pati de la Casa de Pilatos. Un model de Palau de la Sevilla del Segle d’Or
Els laberíntics carrerons del barri de Santa Cruz són màgics

De tots els barris de la ciutat, dos ens tenen enamorats: Triana i Santa Cruz. És en aquest segon on és una delicia moure’s entre el laberint que formen els estrets carrerons, i trobar-se encantadores places plenes de bars i ambient. Un clar exemple és la Plaça de Doña Elvira, molt turística, però amb un encantador aire sevillà.

Ubicat al casc antic de la ciutat, el barri de Santa Cruz és ple de carrers i cases pintades d’un blanc immaculat, petits palauets i alguns típics patis andalusos, plens de geranis. El seu origen és la “Juderia de Sevilla”, on es concentrava la comunitat jueva.

La Plaça de Doña Elvira és un racó de tranquilitat, sempre i quan no ens trobem molts turistes…
Els geranis als balcons i les façanes blanques ens recorden on som
El carrer Juderia és tot un símbol de l’antiga comunitat jueva de la ciutat
Sevilla de nit té un gran encant. Carrer San José

El centre històric es pot fer fàcilment a peu i és genial fer-se un petit recorregut visitant els llocs més turístics de la ciutat. Fer amunt i avall l’Avinguda Constitución, plena de terrasses i amb la presència de la Catedral i la seva Giralda, els Jardins de l’Àlcazar, la Puerta de Jerez, la zona de la Plaça de toros de la Maestranza, travessar el Guadalquivir pel Pont de Triana, caminar per la Calle Betis, la Plaça Espanya… Un munt de coses per veure.

L’enorme Plaza de España es tot un símbol a la ciutat
Vistes de la ciutat i al centre la famosa Plaza de Toros de la Maestranza
Val molt la pena una visita a La Giralda i la Catedral
La Plaça del Salvador sempre plena d’ambient
Potser és casualitat, però sempre arribem a la ciutat caminant pel carrer de San Fernando, ple de bars, restaurants i el seu tramvia

I si volem un petit descans (a més de seure a les múltiples terrasses de la ciutat per prendre una cerveseta), podem visitar uns Banys Àrabs. Aquí hem de dir que ens vam dividir, ja que la Cristina tenia moltes ganes de relaxar-se en un dels Hammam més famosos de la ciutat –Aire de Sevilla– i jo en canvi vaig optar per tornar a visitar la Catedral i pujar a La Giralda per obtenir unes bones vistes sevillanes (veure post). Això sí, abans de separar-nos per unes hores, vam compartir un boníssim té a la teteria que els Banys tenen a la primera planta; la recomanem!

Si volem uns moments de relax, podem visitar alguns dels banys àrabs de la ciutat
Un descans sempre va bé, i si és prenent un te, encara millor.
Gairebé cada nit passàvem per la Plaça Molviedro camí del nostre hotel
clica sobre una imatge per obrir la galeria de fotos:

 

CLICA PER VEURE ALTRES POSTS DE SEVILLA AL BLOG

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 respostes a “Sevilla tiene un color especial…

 1. Es una ciudad muy bonita, con un muy buen ambiente, me encanta Sevilla, siempre tan animada, con ese colorido y esa gracia. Por suerte la conozco muy bien, le he visitado en mas de 20 ocasiones y siempre que voy regreso fascinado. Me gusta mucho ir de tapéo por ella.
  Coincido con vosotros, Santa Cruz y Triana como los barrios mas emblemáticos y bonitos de la ciudad, la parte de Macarena también me resulta muy bonita.
  Para mi la Plaza de España, que por cierto salió en unos episodios de Star Wars, me resulta una de las plazas mas bonitas que he visto, es alucinante.
  Bueno chicos y que decir de vuestras fotografías, alucinantes como siempre.
  Un Saludo!!

  1. Tienes razón, Sevilla es una ciudad preciosa. El ambiente, la gente, el tapeo… ¡Todo acompaña! Yo no puedo ir tanto como me gustaría, aunque algún partido de mi Betis suelo ir a verlo cuando puedo.
   Mi padre es Sevillano, aunque ya hace muchos años que vino hacia Cataluña.
   La Plaza España como bien dices es espectacular.
   En fin, que no me cansaria de hablar bien de Sevilla…
   Un saludo, y nos alegramos mucho que os guste la entrada y las fotos.
   Manel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: