Textures de tardor

Quan arriba la tardor la pluja ens acompanya, els dies són més freds, es fa de nit abans… Però la natura agafa uns colors especials, unes tonalitats que només durant aquests mesos podem trobar. És cert que s’ha d’estar més atent a la meteorologia si anem a fer alguna excursió per la muntanya, però si no ens cau el diluvi universal a sobre, tampoc passa res per mullar-nos una mica. Sigui com sigui, observar la natura en aquesta època de l’any és especial…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Textures de tardor

  1. Realment la tardor es una època molt bonica malgrat la foscor i a nosaltres també ens agrada molt. El que si s’ha d’anar amb compte es que anímicament es una època que porta a la nostàlgia i segons i com a la tristor. Les fotos que heu posat son molt maques, i si hagués de votar la primera i la ultima.
    Una abraçada.

  2. Segurament Imma, nosaltres estem mal acostumats a veure molts paisatges en aquesta època de l’any, ja que fa molts anys que les nostres vacances són als mesos d’octubre o novembre. És per això que tenim un especial afecte per aquesta estació. Ens hem acostumat a viatjar i a sortir durant aquests mesos, i reconec que els colors són especials. També tenim molt a prop el Montseny, que té unes vistes increïbles i permet unes boniques passejades (sempre que el temps ho permeti).
    Moltes gràcies per opinar sobre l’entrada i t’agraeixo que t’agradin les fotos.

    Manel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: