Tornem a parlar de Palamós (Baix Empordà), on trobem un bon lloc per descansar i desconnectar de la feina. Els seus carrers i platges de la Costa Brava, són un bon lloc per fer-ho. Tot i així, és un poble turístic, i això vol dir que no podem escapar-nos del que significa. La seva població no arriba als 20.000 habitants durant la majoria de l’any, però a l’època estiuenca la gentada es multiplica.

Platja de PalamósPlatja de PalamósCala de Palamós

Però volem parlar d’aquest Palamós que és “poble de gent” i no “ciutat turística”, del que sents la tranquil.litat mentre passeges pel carrer principal, el que mires la platja i només veus sorra, aigua i barques…

Llegint a la platjaPlatja de PalamósPlatja de Palamós

És fora de temporada d’estiueig quan podem trobar aquest Palamós. Fer una caminada fins al seu far i veure la posta de sol no té preu. És aleshores quan les gavines, acostumades ja a no tenir por de res, t’acompanyen amb els seus gralls.

Platja de Palamós

Platja de PalamósPlatja de PalamósPlatja de Palamós

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s