Restaurant TARANNÀ. Cardedeu

localitzador_taranna

Situat en una casa senyorial de principis del segle passat, prop del centre de Cardedeu, trobem el restaurant Tarannà.

SONY DSC
El restaurant és situat al centre de Cardedeu

Cuina mediterrània, molta varietat de pizzes d’elaboració pròpia, pasta fresca, rissottos, amanides de molts tipus… Tot un ventall d’oferta culinària per triar. Destaca el plat de Carn Ibèrica a la pedra, per fer-se un mateix, així com els canelons, carpaccios…

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC
Canelons de Foie
SONY DSC
Micuit de Foie amb compota de figues
SONY DSC
Coulant de xocolata blanca amb gelat de llet merengada

També és molt aconsellable la seva terrassa situada en un pati interior, sense vistes, però genial per sopar a la fresca. El servei és molt agraït i a més d’explicar-te els plats del dia, resolen tots els teus dubtes amb un bon somriure. Això sempre és molt d’agrair. Ah! I ens va encantar la idea per poder triar les postres! Et porten una mostra de cada plat perquè vegis com són. És impossible resistir-se! La qualitat, en general, és molt bona, tot i que els preus, depenent del que es demani, “piquen” una mica…

El total del sopar per a dues persones (agost 2011), amb ampolla de vi Lambrusco Blanc, va ser de 75 euros.

CLICA PER VEURE EL LLISTAT DE RESTAURANTS RECOMANATS

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: