Palamós, el nostre raconet per desconnectar. Costa Brava

Ja que a l’entrada anterior hem parlat de Palamós, hem pensat que aquesta bonica població de la Costa Brava (Baix Empordà), mereix unes línies i unes quantes fotos. Moltes vegades ens adonem de com tenim de descuidat el nostre país ja que ens proposem explicar mil anècdotes d’altres racons del món i ens oblidem de Catalunya.

palamos.jpg

SONY DSC
Carrer Major de Palamós
SONY DSC
La Platja Gran és la més popular de la zona
SONY DSC
Port Marítim de Palamós

SONY DSC

Palamós ha sigut la nostra taula de salvació aquests mesos tant durs de feina i no fer vacances. Allà podem escapar i desconnectar de tot l’estrés que ens envolta.  Té la platja gran, cales petites i encantadores, un far amb unes vistes maquíssimes, un camí de ronda que et porta a magnífiques platges vorejant la costa…

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC
Un lloc on desconnectar de tot…

Platja de Palamós

El centre del poble és ple de restaurants i botigues, com tots els llocs turístics, però intentem evitar els dies de temporada alta, i les aglomeracions.  En resum, allà aconseguim la pau i la tranquil.litat que necessitem!

SONY DSC
Activitat comercial
SONY DSC
El bon temps és sinònim de platja

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Clica per veure altres posts al blog de la Costa Brava:

icones costa brava

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “Palamós, el nostre raconet per desconnectar. Costa Brava

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: