Oceanari de Lisboa. Portugal

Ja vam escriure, quan vam fer les entrades de Lisboa al bloc, que la visita al seu Oceanari mereixia una entrada pròpia. No acostumem a visitar llocs tant marcadament turístics com aquest, però reconec que vam gaudir com nens petits. D’entrada ens va sorprendre les dimensions del lloc, de fet és el segon oceanari més gran del món darrere el d’Osaka (Japó), i la quantitat d’espècies marines que tenen.

SONY DSC

L'enorme tanc central

SONY DSC

No som gaire amics de visitar zoològics ni llocs amb animals en captivitat, però segurament és l’única oportunitat que tenim de veure tantes espècies marines. Més de 16.000 animals  i unes 450 espècies diferents, repartides per les seves modernes instal·lacions.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

El rei de la visita és el seu enorme tanc central. 5.000 metres cúbics d’aigua que mostren perfectament una porció d’oceà. Enormes finestres envolten el tanc per tal que els visitants puguin gaudir de taurons, rajades, quimeres, diverses espècies de tonyina, barracudes, mers i moltes més espècies marines.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

També trobem entorns marins per encabir pingüins o marmotes i enormes aquaris amb estrelles de mar, i peixos de tot tipus.

aus

SONY DSC

En resum, l’oceanari-museu de biologia marina, situat al Parque das Naçoes de Lisboa, atrau a més d’un milió de visitants a l’any, i resulta una visita diferent i divertida. Molt aconsellable per les famílies amb fills, o com nosaltres, els que continuem sentint-nos com a nens…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Oceanari de Lisboa. Portugal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: