ACTUALITZACIÓ: Restaurant tancat
Petit però boníssim i acollidor restaurant davant del port de Palamós. Unes 8 taules per rebre clients i oferir una carta no molt extensa, però sí molt variada. Els plats no són molt grans, de fet són mitges racions, però és ideal si vols compartir-los o fer un tast més variat. No ens cansem de repetir visita!






Sense invents estrafalaris, sí que juguen a fer plats que surten una mica de la monotonia gastronòmica, i que donen un toque de cuina d’avantguarda, però sempre mantenint els peus a terra i oferint productes fàcils d’identificar. Podem trobar plats i/o combinacions de mil llocs diferents: Tabulés, humus, torta castellana, foie mi-cuit casolà (boníssim), ceviches, tartar, pop, carn… També les postres són molt interessant, jugant sovint amb el contrast de sabors (xocolata amb oli i sal, gelat amb reducció d’Oporto…). La seva cuina a la vista i el bon tracte són un altre valor a sumar a la qualitat dels plats.







A més d’aquests plats de les fotos, hem tastat i recomanem les croquetes de pollastre a la Guinness, les broquetes de tataki de tonyina amb llavors de rosella, o el filet de cangur al chimichurri. No disposen d’una carta de vins molt extensa, però a més d’ampolla, podem demanar per copes. El preu dels primers plats es situa entre els 7 euros, i els segons a una mitjana d’11 euros. Alguns plats semblen petits, però enganyen bastant, perquè omplen molt. Tot i així, sempre tenim la possibilitat de compartir i sobretot els entrants, fer una mica de pica-pica.



Resumint, un restaurant petit, on podem degustar plats que surten una mica del corrent i d’un sabor i una qualitat altíssims. Al ser plats petits, és ideal per compartir i tastar uns quants.
Nyam Nyam… un bloc genial Manel i Cristina!!!
Us seguiré 😉
Enhorabona….
Una abraçada
Gali
http://malviatge.blogspot.com
Moltes gràcies pels teus comentaris. La veritat és que això dels blocs enganxa moltíssim i no passa un dia sense descobrir-ne de nous. Només hem pogut fer una ràpida lectura del vostre bloc, però ens ha agradat molt. Les fotos són molt bones! A partir d’ara seguirem les teves rutes i viatges per la xarxa. Una abraçada. Manel i Cristina
Estubimos en Semana Santa cenando 2 días seguidos y nos encantó, vamos mucho por Palamós y desde luego a partir de ahora visitaremos muchas veces más este acogedor y original restaurante. Un 10 también a la amabilidad de la camarera.
Seguro que se acuerda de nosotros, somos una familia que iba con un boxer y que las 2 noches nos sentamos en la mesa que hay más cercana a la puerta.
La comida es exquisita y sorprendente.
Nos volveremos a ver pronto.
La verdad es que el restaurante está muy bien, el servicio es muy agradable y la comida buenísima. ¿Que más se puede pedir cuando vas a cenar? Pues aunque parezca extraño, no siempre encuentras sitios que te dejen un buen regusto de boca y el restaurante Candela es de los que sí lo consiguen.
Nos alegramos que os gustase y si nuestra entrada del blog ayudó en algo, pues aún mejor.
Un saludo
Demà a la nit intentarem d’anar. si tenen taula!!!, reservarem.
Molt bé, Pep. Ja ens explicaràs com ha anat el sopar.
Gràcies pel teu comentari
Al final varem sopar al Candela i molt be, be no, molt be!!, i el tracte també.
Dels llocs que hem escollit per internet per anar a menjar el Candela és l’únic que s’ajusta a la realitat dels comentaris. Felicitats pel bloc!!
Crec que el podríem qualificar de restaurant o bar de tapes o “platillos”, però molt correcte.
– Domadakias
– Rotllet d’ànec
– Cangur
– Pans varis
– Tiramisú de Fontetes
4 copes de vi
1 cafè
50€ justos per 2 persones.
Varem conèixer a l’Aitor i el vam felicitar per lo be que cuina.
Un detall important:
-La cuina està a la vista, està super neta i endreçada.
Una observació:
– Quan et diuen una copa de vi, normalment, saps la quantitat que et posen. En el Candela un quart de copa, es una copa. Es escàs, si tenim en compte que no estem fent una cata, sinó un sopar. El fet de ser del Penedès ens fa guaitar una mica més el tema.
Resumint, que hi tornarem, gracies pel vostre bloc i bon viatge per Alaska
Ens alegrem molt Pep que gaudissis del restaurant Candela. Ja sabem que això del menjar és molt personal, i sobre gustos no hi ha res escrit. Per això nosaltres, més que recomanar, expliquem el que ens ha semblat. I a partir d’aquí…
Ens apuntem les teves suggerencies.
Una abraçada
Hola! Quins records ara que tenim cara de gra d’arròs!!! El Candela de Palamós va ser una delícia pel nostre paladar mentre vam ser allà per fer un curs de submarinisme. Ens vam tornar fixes!!!
Hola nois,
El Candela continua sent un dels nostres restaurants preferits de Palamós. Un lloc on menjar molt i molt bé. Així que vau fer un curs de submarinisme a Palamós?? Que bó!!!
Tot i que ara menjeu molt d’arròs, deu ser espectacular la varietat de menjar que esteu tastant per Àsia, oi?
Una abraçada!