Petit però boníssim i acollidor restaurant davant del port de Palamós. Unes 8 taules per rebre clients i oferir una carta no molt extensa, però sí molt variada. Els plats no són molt grans, de fet són mitges racions, però és ideal si vols compartir-los o fer un tast més variat. No ens cansem de repetir visita!

 
 
A més de la carta, sempre trobarem una selecció de plats del dia, i el millor de tot és deixar-se aconsellar pels seus propietaris. Uns entrants o pica-pica per començar, alguna cosa de peix, carn de molts tipus (vedella, cangur, poltre…) més unes postres molt bones per acabar, fan d’aquest restaurant un dels nostres preferits si visitem la població de Palamós.
 
 
Mi-cuit amb torrades i reducció d'Oporto

Foie Mi-cuit casolà amb torrades i reducció d’Oporto

SONY DSC

Palets de pollastre arrebossats amb sèsam i salsa agredolça de xiles i Tabulé

 

SONY DSC

Varietats de pa

Anxoves del Cantàbric

Anxoves del Cantàbric

Tartar de salmó amb crema de formatge i wasabi

Tartar de salmó amb crema de formatge i wasabi

Sardines fumades amb pebrot del piquillo, olives i ceba

Sardines fumades amb pebrot del piquillo, olives i ceba

Sense invents estrafalaris, sí que juguen a fer plats que surten una mica de la monotonia gastronòmica, i que donen un toque de cuina d’avantguarda, però sempre mantenint els peus a terra i oferint productes fàcils d’identificar. Podem trobar plats i/o combinacions de mil llocs diferents: Tabulés, humus, torta castellana, foie mi-cuit casolà (boníssim), ceviches, tartar, pop, carn… També les postres són molt interessant, jugant sovint amb el contrast de sabors (xocolata amb oli i sal, gelat amb reducció d’Oporto…). La seva cuina a la vista i el bon tracte són un altre valor a sumar a la qualitat dels plats.

Estofat de poltre amb parmentier de patata

Estofat de poltre amb parmentier de patata

Pop saltejat amb crema de blat de moro i daus de papada ibèrica

Pop saltejat amb crema de blat de moro i daus de papada ibèrica

Rotllets d'ànec

Rotllets d’ànec

SONY DSC

Galtes de vedella amb crosta i puré de patata

SONY DSC

Calamarsets a la planxa amb salsa de curry vermell i fonoll

Peus de porc desossats amb pinya

Peus de porc desossats amb pinya

Gyozas farcides fricandó i trompetes de la mort

Gyozas farcides fricandó i trompetes de la mort

A més d’aquests plats de les fotos, hem tastat i recomanem les croquetes de pollastre a la Guinness, les broquetes de tataki de tonyina amb llavors de rosella, o el filet de cangur al chimichurri. No disposen d’una carta de vins molt extensa, però a més d’ampolla, podem demanar per copes. El preu dels primers plats es situa entre els 7 euros, i els segons a una mitjana d’11 euros. Alguns plats semblen petits, però enganyen bastant, perquè omplen molt. Tot i així, sempre tenim la possibilitat de compartir i sobretot els entrants, fer una mica de pica-pica.

SONY DSC

Coulant de xocolata i gelat de llet merengada

SONY DSC

Gelat de xocolata amb oli d’oliva i sal

Gelat de llet merengada amb panses i reducció de Pedro Ximénez

Gelat de llet merengada amb panses i reducció de Pedro Ximénez

Resumint, un restaurant petit, on podem degustar plats que surten una mica del corrent i d’un sabor i una qualitat altíssims. Al ser plats petits, és ideal per compartir i tastar uns quants.

 

CLICA PER VEURE EL LLISTAT DE RESTAURANTS RECOMANATS

Anuncis

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

10 Comments

  1. Nyam Nyam… un bloc genial Manel i Cristina!!!
    Us seguiré 😉
    Enhorabona….

    Una abraçada

    Gali
    http://malviatge.blogspot.com

    Resposta

    1. Moltes gràcies pels teus comentaris. La veritat és que això dels blocs enganxa moltíssim i no passa un dia sense descobrir-ne de nous. Només hem pogut fer una ràpida lectura del vostre bloc, però ens ha agradat molt. Les fotos són molt bones! A partir d’ara seguirem les teves rutes i viatges per la xarxa. Una abraçada. Manel i Cristina

      Resposta

  2. Estubimos en Semana Santa cenando 2 días seguidos y nos encantó, vamos mucho por Palamós y desde luego a partir de ahora visitaremos muchas veces más este acogedor y original restaurante. Un 10 también a la amabilidad de la camarera.
    Seguro que se acuerda de nosotros, somos una familia que iba con un boxer y que las 2 noches nos sentamos en la mesa que hay más cercana a la puerta.
    La comida es exquisita y sorprendente.
    Nos volveremos a ver pronto.

    Resposta

    1. La verdad es que el restaurante está muy bien, el servicio es muy agradable y la comida buenísima. ¿Que más se puede pedir cuando vas a cenar? Pues aunque parezca extraño, no siempre encuentras sitios que te dejen un buen regusto de boca y el restaurante Candela es de los que sí lo consiguen.
      Nos alegramos que os gustase y si nuestra entrada del blog ayudó en algo, pues aún mejor.
      Un saludo

      Resposta

  3. Pep d'Antistiana 7 Setembre 2012 a les 13:13

    Demà a la nit intentarem d’anar. si tenen taula!!!, reservarem.

    Resposta

    1. Molt bé, Pep. Ja ens explicaràs com ha anat el sopar.
      Gràcies pel teu comentari

      Resposta

  4. Pep d'Antistiana 12 Setembre 2012 a les 18:42

    Al final varem sopar al Candela i molt be, be no, molt be!!, i el tracte també.
    Dels llocs que hem escollit per internet per anar a menjar el Candela és l’únic que s’ajusta a la realitat dels comentaris. Felicitats pel bloc!!
    Crec que el podríem qualificar de restaurant o bar de tapes o “platillos”, però molt correcte.
    – Domadakias
    – Rotllet d’ànec
    – Cangur
    – Pans varis
    – Tiramisú de Fontetes
    4 copes de vi
    1 cafè
    50€ justos per 2 persones.

    Varem conèixer a l’Aitor i el vam felicitar per lo be que cuina.

    Un detall important:
    -La cuina està a la vista, està super neta i endreçada.
    Una observació:
    – Quan et diuen una copa de vi, normalment, saps la quantitat que et posen. En el Candela un quart de copa, es una copa. Es escàs, si tenim en compte que no estem fent una cata, sinó un sopar. El fet de ser del Penedès ens fa guaitar una mica més el tema.

    Resumint, que hi tornarem, gracies pel vostre bloc i bon viatge per Alaska

    Resposta

    1. Ens alegrem molt Pep que gaudissis del restaurant Candela. Ja sabem que això del menjar és molt personal, i sobre gustos no hi ha res escrit. Per això nosaltres, més que recomanar, expliquem el que ens ha semblat. I a partir d’aquí…
      Ens apuntem les teves suggerencies.
      Una abraçada

      Resposta

  5. Hola! Quins records ara que tenim cara de gra d’arròs!!! El Candela de Palamós va ser una delícia pel nostre paladar mentre vam ser allà per fer un curs de submarinisme. Ens vam tornar fixes!!!

    Resposta

    1. Hola nois,
      El Candela continua sent un dels nostres restaurants preferits de Palamós. Un lloc on menjar molt i molt bé. Així que vau fer un curs de submarinisme a Palamós?? Que bó!!!
      Tot i que ara menjeu molt d’arròs, deu ser espectacular la varietat de menjar que esteu tastant per Àsia, oi?
      Una abraçada!

      Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s