Vídeo: En ruta pel Japó!

Un altre video-resum que mostra la nostra ruta pel Japó l’octubre del 2009. La veritat és que les fotos sempre són més ràpides de penjar al blog, però el vídeo ens costa bastant més. Un any i mig després del nostre viatge, acabem de muntar les imatges que vam gravar per aquelles terres llunyanes. I com sempre, intentem mostrar la nostra manera de viatjar: amb ganes de conèixer món, molt d’optimisme i respecte pels llocs que visitem.

I aquestes són bona part de les ciutats que vam visitar els 26 dies de ruta pel Japó:

Començant per Tokyo, i acabant per Kyoto, Japó és sorprenent. (Feu click per ampliar mapa)

Japó és el país dels contrastos. Pots trobar-te des de la capital més futurista, Tokyo, a la ciutat imperial de Nara, on els cèrvols caminen lliurement pels carrers. Des de ciutats amb gratacels i persones amb mascaretes pel carrer, a barris sencers fets amb cases de fusta. El beisbol al més pur estil ianqui i els lluitadors de sumo. La ceremònia del te i la moda pels cafès Starbucks. Els pantalons Levi’s i els quimonos. Els trens bala i les bicicletes. Les geishes del barri de Gion, a Kyoto, i els punks d’Harajuku, a Tokyo. Les nevades muntanyes dels Alps Japonesos i les càlides platges del Pacífic. El budisme abstracte i el pragmatisme sintoista.
Postmodernitat i tradició barrejades en constant harmonia!

Els llocs turístics són plens d’escolars japonesos…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: