Visitant els pubs de Dublín

La vida nocturna a Dublín és animadíssima. La capital de la República d’Irlanda, amb poc més d’un milió d’habitants en la seva indefinida àrea metropolitana, es plena de barris. I tot i que cadascun té les seves particularitats, tots tenen una cosa en comú: els Pubs!

Trobem una gran quantitat repartits per tot arreu, i l’ambient que es respira en ells és especial. La zona més coneguda per prendre una copa és Temple Bar, situada al centre i sempre plena de gent. Sobretot d’estrangers com nosaltres, però a d’altres llocs es poden veure als dublinesos a la seva “salsa”. Estudiants, joves, avis, dones, homes… tots troben temps per poder beure una pinta. Tavernes, pubs, i “garitos” de tots tipus on es pot beure, menjar, xerrar i escoltar música. Especialment les nits de cap de setmana no es poden comparar amb cap altre lloc d’Europa.

El millor consell: feu-vos amic d’un/a dublinès/a i que us porti de ruta pels millors pubs de la ciutat!

El temps sempre és boig a Dublín i la pluja pot aparèixer en qualsevol moment. Deu ser per això que la ciutat és plena de bars. Per combinar les passejades descobrint racons quan surt el sol, i per beure una bona cervesa o sidra quan, de sobte es posa a ploure…

Tant important és el beure, que un dels llocs més turístics i visitats de la ciutat és la fàbrica-museu de la cervesa Guinness. Un lloc on t’expliquen, pujant per diferents plantes Dublin111LRd’un antic però restaurat edifici, com es produeix la cervesa més famosa d’Irlanda. La visita, que no és excessivament cara, val la pena. A més d’aprendre algunes coses sobre la producció d’aquesta beguda, el final té una agradable recompensa: degustar una Guinness al Gravity Bar de la planta superior. Un mirador de gairebé 360 graus que ens permet observar la ciutat prenent una cervesa ben fresca…

Tothom vol una pinta Guinness

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: