Parc Nacional de los Picos de Europa.

Els Picos de Europa, la formació muntanyenca situada entre les comunitats d’Astúries, Cantàbria i Castella Lleó, és un dels Parcs Nacionals Espanyols més visitats. I no només parlem d’experts muntanyencs o escaladors que recorren les innumerables rutes que es poden fer; sinó de milers de famílies que decideixen passar uns dies i buscar la calma i tranquil·litat que ofereixen aquests pics.

picos europa-7
Ens allotgem a peus de la Serralada
picos europa-5
I trobem uns dies espectaculars!

Una bona opció, si no volem o podem fer cap llarga excursió, és fer servir el telefèric que trobem a Fuente Dé, situat a la Vall de Lièbana, al cor de Los Picos de Europa, i no és un poble, sinó l’estació inferior del telefèric, on podem trobar un Parador Nacional, hotels, restaurants, bars, un càmping i un alberg. El telefèric, salva un desnivell de 753 metres, i ens porta, en només 4 minuts, fins als 1.823 metres d’altitud.

picos europa-2
El telefèric ens ajuda en la nostra ascensió
picos europa-8
Les vistes són realment impressionants

El seu trajecte ja ens ajuda a comprendre la immensitat d’on ens trobem, però és quan arribem a dalt de tot, al seu mirador anomenat popularment El Cable, quan descobrim les espectaculars vistes del massís central dels Picos. Nosaltres vam poder veure molts isards, i algunes de les més de 100 espècies d’aus que habiten. Galls Fer, pitos negres, voltors lleonats…

picos europa-4
Els voltors sobrevolen els cims
picos europa-3
Algunes aus s’apropen encuriosides
picos europa-6
Els isards descansen a prop nostre

picos europa-9

Paisatge en estat pur és el que destaquem, però hem de voltar pels petits pobles que trobem en aquesta Serralada Cantàbrica, per descobrir que hi ha molt més. Segles d’història als seus pobles, les seves valls, les esglésies, camins i rutes…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: