Excursió amb raquetes de neu a l’estació d’Espot. Pirineu català

Aprofitant la visita als nostres amics que viuen a Llavorsí (Pallars Sobirà) hem aprofitat per provar una activitat que mai havíem fet. Excursió pel Pirineu amb raquetes de neu!! La combinació de natura, amb una mica d’esport, envoltats d’uns paisatges maquíssims, ha sigut totalment recomanable.

L’excursió la contractem amb l’equip de Guies de Muntanya de l’Alt Pallars i ells s’encarreguen d’organitzar-ho tot i subministrar-nos el material (raquetes, bastons…). La sortida i arribada és des de l’estació d’esqui d’Espot. El grup és petit (6 persones) ideal per caminar amb tranquil·litat, i la nostra guia, l’Imma, ens explica un munt de detalls del que ens anem trobant, mentre admirem l’entorn completament nevat.

Tot i ser la primera vegada que utilitzem raquetes, és molt fàcil fer-les servir
El dia ens acompanya amb un sol fantàstic
Es respira moltíssima tranquil·litat
Les vistes dels Pirineus eren insuperables

L’experiència ha sigut fantàstica, i les gairebé 2 hores d’excursió ens han deixat cansats, però molt contents. Durant la ruta, la nostre guia ens ha ofert explicacions dels animals que podem trobar-nos, i moltíssima informació de tot el que ens podem demanar. Més d’una vegada, ens hem aturat per observar petjades i rastres d’animals sobre la neu. Guineus, picots, esquirols, cabirols… No s’han deixat veure, però segur que ens observaven en la llunyania…

Interpretant petjades a la neu

SONY DSC

pirineu raquetes neu nosaltres
Sincronitzats!

pirineu raquetes neu 06

pirineu raquetes neu 07

pirineu raquetes neu cris

En resum, bona companyia, bon menjar, un sol meravellós i un paisatge brutal!!! Que més podem demanar????

Clica per veure altres posts del Pirineu català:

pirineus-bv

 

 

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 respostes a “Excursió amb raquetes de neu a l’estació d’Espot. Pirineu català

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: