SYDNEY. (DIA 35 Ruta Nova Zelanda-Sydney-Singapur). Restaurants a Darling Harbour

Avui ens aixequem a la ciutat de Sydney llegint per internet la noticia del dia. Que fort, no??? (29/11/2010 victòria del FC.Barcelona al Real Madrid).

2010-11-30_10-18-37

Ens posem en marxa! Avui volem descobrir els voltants de la ciutat. Agafem uns quants busos i ferris per veure alguns barris perifèrics, com el de Leichhardt, anomenat popularment Little Italy per ser una zona d’inmigrants italians. Donem fe que hem escoltat moltes persones grans parlant en italià. El seu carrer principal, Norton St., mereix la pena. Continuem voltant i passem per la zona de Balmain,a uns 45 minuts del centre. I també arribem a Luna Park, un parc d’atraccions situat a Milsons Point. L’estil retro, la plujeta que queia, i que avui no era obert, li donava un aire de decadència encantadora… (sempre intentem trobar el costat positiu dels viatges).

2010-11-30_15-42-39 2010-11-30_15-45-44

I a mitja tarda decidim travessar a peu el famós pont de Harbour Bridge. Aquesta icona de la ciutat, és perfecte per recórrer a peu. Genial! Ha sigut una passejada molt bonica, amb unes bones vistes de la ciutat. Ideal per obtenir la típica postaleta de Sydney amb l’skyline de la ciutat i l’Òpera House.

2010-11-30_16-30-03
Harbour Bridge i l’Opera House

2010-11-30_17-41-35

2010-11-30_17-00-45

La nostra estada a la ciutat (com a part de la ruta Nova Zelanda – Sydney – Singapur) s’acaba, i com a últim sopar  triem un bonic restaurant/bar de copes molt fashion situat a Darling Harbour. Al Bungalow 8 (així és com s’anomena el lloc), ens hem trobat la sorpresa que era el dia dels musclos. Pagaves per un plat i podies repetir tantes vegades com volies. Endevineu qui ha repetit…

2010-11-30_19-44-42

I de tornada cap a l’hotel, tornem a agafar un ferri per perdren’s en algunes de les parades que fa. Baixem en un punt que ens agrada per tenir unes vistes del Harbour Bridge i l’Òpera House (si una altra vegada!!! Disculpeu que sigui un edifici tan visual i ens agradi tant fotografiar-lo…). Ens trobem amb una sorpresa més! Demà serà el dia mundial contra la Sida, i han il·luminat de manera especial les dues icones de la ciutat. Vermell espectacular!!! Quina passada.

2010-11-30_21-33-29 (1)2010-11-30_22-12-26 (1)  2010-11-30_21-55-37

PD: Deixeu-nos que recomanem una galeria que hem visitat. És d’un fotògraf australià anomenat Ken Duncan que fa unes fotos de paisatges brutals. Ens morim d’enveja…

http://www.kenduncan.com

I demà toca volar. Deixem Sydney al migdia (quina pena) i cap a Singapur. A la ruta encara li queden uns dies, i els volem aprofitar!!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 respostes a “SYDNEY. (DIA 35 Ruta Nova Zelanda-Sydney-Singapur). Restaurants a Darling Harbour

  1. Hey parella.
    Quin tros de viatge que esteu fent, les fotos són molt bones i el blog és una passada. Estem completament enganxats.
    La veritat que després de tants dies seguint el vostre viatge ja ens comença fer molta ràbia, crec que ja és hora que torneu.
    Cano Family.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: