Recorrent els fantàstics camps de lavanda de La Provence. França

La Provença francesa és una d’aquelles regions que ofereixen tot el que un viatger pot desitjar: natura, poblets amb encant, i deliciosa gastronomia. I un extra que encara la fa una zona més bonica: els camps de lavanda!

france provence lavanda sunset cris
Els mesos de juny i juliol són els millors per veure la lavanda florida
france provence lavanda-3
El lila omple els camps
france provence lavanda pano nosaltres
Capvespre entre camps
france provence lavanda-6
Atenció, que venim!!!

france provence lavanda-12

 

Els calurosos mesos de juny i juliol són perfectes per veure florir la lavanda amb aquells colors lilosos tan llampants, que fan que els camps s’omplin de visitants per admirar-los.

Una de les zones més boniques on veure aquest fenòmen és la del Parc Natural del Luberon, i segurament el lloc més popular és l’Abadia de Sénanque, un edifici religiós cistercenc, on viu una comunitat de monjos envoltada per jardins de lavanda. I és que aquí podrem comprar sabons i altres articles el·laborats amb aquestes plantes.

Recomanem moure’s per aquesta zona en cotxe (o moto), ja que és difícil accedir en transport públic. A l’entorn dels camps d’espígol, trobarem molts poblets mediavels, com Gordes, Bonnieux, Lacoste… que són tot un encant.

france provence lavanda nosaltres camps
Ooooh yeah!!
france provence lavanda cris abadia senanque
L’Abadia de Sénanque acull una comunitat de monjos…
france provence lavanda-11
…i està envoltada de camps de lavanda
france provence lavanda-5
Voltant pels camps trobarem molta gent fent-se fotos
Poble de Roussillon, La Provence. França
Degustant un gelat de lavanda al poble de Roussillon
Hotel Une sieste en Luberon. Bonnieux, La Provence. França
Descansant entre lavanda al bonic hotel “Une sieste en Luberon”, a Bonnieux
Hotel Une sieste en Luberon. Bonnieux, La Provence. França
…no hi ha res millor que tenir l’habitació al costat de la lavanda!
france provence lavanda-4
Al capvespre els camps encara són més màgics…

RECOMANACIONS:

  • Si voleu desconnectar, un hotel amb encant de només 3 habitacions, piscineta, i un tracte excel·lent: Une sieste en Luberon
  • A més dels jardins de l’Abadia de Sénanque, es pot visitar el seu interior comprant les entrades que venen al mateix recinte.

MÉS INFORMACIÓ:

Clica per veure tot el recorregut de la ruta per La Provence:

france provence escapada bv cat

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 respostes a “Recorrent els fantàstics camps de lavanda de La Provence. França

    1. Uau! Ens encanta el teu comentari. Genial si amb les fotos podem transportar-te per uns instants a la Provença francesa. Gràcieeeees!!! 😄😄😄

  1. Quina preciositat! Prenc nota per un futur (l’any que ve potser? :D) Ens encanta escapar-nos a França sempre que podem i veure aquests camps de lavanda és sense cap dubte una de les coses a la nostra llista eterna de somnis! A l’estiu és la millor època?
    Genial el post! a l’espera de seguir-vos llegint!

    1. Hola Coral,
      Moltíssimes gràcies per les teves paraules. A nosaltres també ens encanta França, i sempre estem a punt per fer una escapada al país veí 😄
      Potser l’estiu no és l’època que més ens agrada per visitar la Provence (fa moooolta calor i trobes més visitants a tot arreu), però és quan floreix la lavanda, i si es vol veure els impressionants camps liles, el millor mes és el juliol 😅.
      L’espígol floreix amb la calor, i es concentra sobretot entre finals de juny i principis d’agost (depenent de la zona i les temperatures).
      Ah! I una altra cosa que ens encanta de la zona: la gastronomia! 😀
      Us seguim també! 👍🏻

      1. Moltes gràcies! Ho tindrem en compte llavors, que ens hem quedat amb moltes ganes de descobrir aquesta zona 😀 Fins aviat!

Deixa un comentari