Història d’una foto (XXI). La fotografia també serveix per apropar-se a les persones durant un viatge

Durant una ruta viatgera, podem entablir relacions amb altres persones de mil maneres, però avui volem parlar d’una que a nosaltres ens encanta: la fotografia.

I és que sovint, prendre imatges d’alguna destinació, es pot convertir en un motiu de curiositat especialment per la gent que viu al lloc que estem visitant. I no és gens estrany que ens demanin alguna qüestió relacionada amb les fotos que fem, i això doni peu a una conversa més llarga que pot derivar en temes relacionats amb el país que trepitgem.

Els nens són els més curiosos, i moltes vegades notem les seves mirades mentres revisem a la càmera les imatges que hem fet. No hi ha millor fòrmula que mostrar la pantalla i deixar que reconeguin el seu poble o ciutat en forma de fotos.

bolivia-fotografia_nena-1
La petita encuriosida

Aquest és l’exemple d’aquesta petita nena del poble de Polques, al sud de Bolívia. L’interés que ens demostrava, va quedar reflectit quan li vam fer una proposta ben estranya: ella ens faria una foto a nosaltres! Encara somriem al veure com de gran li quedava la càmera entre les seves petites mans, però amb quina il·lusió es prenia aquest repte.

bolivia-fotografia_nena-2
Ens fa una foto…
bolivia-fotografia_nena-4
…amb un resultat certament molt bo!
bolivia-fotografia_nena-3
Ara és el torn de canviar els papers…
bolivia-fotografia_nena-5
…i tenir un record de la nostra petita amiga!

I és que a més de guardar records dels llocs que visitem, la càmera pot ser un gran aliat per obrir-nos a les persones…

Clica per veure altres històries que s’amaguen darrera una fotografia:

historia foto bv

 

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: