Moments que ens fan feliços mentre viatgem…

Bé, viatjar ja ens fa enormement feliços, però dins d’un viatge, tots tenim aquells moments que ens provoquen una gran sensació d’alegria. 

I és curiós, perquè sovint es tracta de petites coses, i gens cares. Dos exemples: 

Per nosaltres seure en una cafeteria, a l’hora d’esmorzar, o encara millor per berenar, a qualsevol ciutat del món, amb una tassa calenta a la mà, i veient per la finestra com és la vida del lloc que estem visitant… és genial! L’activitat de la gent, la vida al carrer, ens encanta contemplar-la des de la tranquil·litat d’una bonica cafeteria. 

O en plena ruta, fent quilòmetres amb qualsevol tipus de vehicle (si és en autocaravana encara millor), recorrent paisatges bonics, perdent la noció del temps, a vegades sense deixar de xerrar explicant-nos les sensacions del moment; o tot el contrari, en silenci, sabent el que pensa l’altre sense la necessitat de paraules… i tenim posada la ràdio, de fons, però de cop sona una cançó que ens agrada.  I pugem el volum, per cantar plegats, i el pugem encara més!…

Són moments que ens fan feliços al viatjar. I que formen part de la nostra manera de voltar pel món…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “Moments que ens fan feliços mentre viatgem…

  1. Us he dit mai que m’encanta el vostre blog ? De les fotos ni en parlo, totes podrien anar a concurs… però el què em transporta és la passió que desprèn cada entrada. Encomaneu il.lusió i felicitat. Ole vosaltres !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: