Història d’una foto (XI). Un país estrany

Avui volem parlar d’una foto molt senzilla, però que vol transmetre l’emoció de viatjar a un país molt diferent del nostre. Parlem del Japó, i sobretot de la seva capital, Tòquio. En una d’aquelles nits on ets conscient de trobar-te molt lluny de casa, envoltat per japonesos, unes persones molt i molt amables, però molt i molt diferent de nosaltres.

Tòquio és … Uf! No sabem ni com començar a definir aquesta ciutat. El seu ritme, els seus carrers, les seves llums, la seva nit… I allà érem, l’octubre del 2009, passejant per un dels barris més populars, Shinjuku, mirant com un munt de persones travessen per l’avinguda Yasukuni Dori.

16mm, f7.1, 1/6 seg., ISO 400
16mm, f7.1, 1/6 seg., ISO 400

 

La foto no és gens complicada. Un carrer, un taxi en primer terme, i molta gent al fons. Però és d’aquelles que a nosaltres ens agraden per mantenir viu el record de com és una ciutat. I sempre que veiem aquesta foto, ens transportem per uns moments al Japó, esperant tard o d’hora tornar algun dia…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

10 respostes a “Història d’una foto (XI). Un país estrany

 1. Quina sort, haver pogut visitar Tòquio. Aquesta foto segur que transmet records, quan s’han trepitjat aquests carrers tan lluny dels nostres. Un petó, parella.

  1. Japó és un d’aquells viatges que recordem amb més carinyo, Marina. Hi ha llocs que potser visites sabent que mai més tornaràs, però des del primer moment que vam trepitjar el país del sol naixent, vam decidir que tornaríem tard o d’hora. Esperem no trigar gaire a cumplir aquest desig!
   Gràcies pel comentari

 2. Espectacular la foto!
  Esperem poder viatjar algun dia no molt llunyà al Japó i conèixer d’aprop aquests carrers tan bulliciosos!

  1. El Japó és un país increïble, Eva. Si algun dia teniu la possibilitat, no dubteu a visitar-lo. La foto no és res de l’altre món, però a nosaltres ens trasllada ràpidament a Tòquio, una ciutat que ens va entusiasmar.
   Gràcies pel vostre comentari.

 3. Preciosa foto, Tokio un lugar que algún dia tendremos que ir si o si, nos llama la atención a los tres!
  Creo que como bien dices, esta foto trae a la mente enseguida lo que es esta ciudad.
  Un abrazo!

  1. Muchas gracias por vuestro comentario chicos. Esta foto nos traslada siempre a Tokio, una ciudad que nos encantó y nos morimos de ganas de volver a visitar algún dia.
   Uf!, pero nos queda tanto por ver de Asia, (bueno, y del mundo entero…) que lo que necesitamos son más dias libres para cumplir nuestros sueños viajeros.
   ¡Salud y buenos viajes!

  1. Je,je… Ja sabem Imma que teniu el Japó com a viatge pendent, però la qüestió és no parar quiets, i vosaltres d’això en sabeu molt. Però si finalment podeu organitzar-lo, segur que gaudireu un munt. De moment ja no queda gaire pel vostre vaitge d’aquest any, oi? Tal com vam parlar, segur que us ho passareu de conya!

   Gràcies pel vostre comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: