adreça restaurant canladisweb restaurant canladis

Una proposta més de bon restaurant la podem trobar a la població de Sant Fruitós de Bages. Allà ens trobem la Marisqueria Can Ladis, un restaurant que volem recomanar. El primer que sorprèn és trobar una marisqueria al cor de Catalunya, tan lluny del mar, però no deixeu que això us tregui les ganes de tastar bon peix i marisc. Obert des del 2003, però amb una llarga tradició restauradora i peixatera, el restaurant és portat per l’entorn familiar de Ladislao Velasco. Podem trobar un ambient elegant i casolà alhora, i a més d’una variada carta relacionada amb productes del mar, ens ofereixen un menú entre setmana per 20 euros (a triar 5 ó 6 primers, 3 ó 4 segons i postres), i un menú degustació molt recomanable per 36 euros.

canladis_03_cigales

Raviolis de gambes farcits de ceps

canladis_06_arrosnegre

Tot i la presentació, a l’arròs negre li faltava “força”

canladis_01_anxoves

Les anxoves eren una mica salades pel nostre gust…

A la seva carta podem trobar mariscades, sarsueles, arrossos, fideuàs, caldereta de llamàntol, diferents entrants com algunes amanides, sopa de pescadors, etc. També es poden degustar ostres, percebes i una àmplia varietat de peixos:

  • Bacallà a la mussel·lina suau d’all
  • Calamarcets farcits a la seva tinta
  • Lluç palangre a la vinagreta de nyores
  • Llobarro a la donostiarra
  • Medalló de rap a la reducció de Picapoll
  • Llenguado a la taronja
  • I una varietat de peixos salvatges del dia cuinats al gust.
canladis_04_cremacarbasso

Crema de carbassó amb cloïsses

canladis_05_amanida

Amanida de fruits secs i formatge fresc

canladis_02_canelons

Canelons de rap i gambes

Com veieu, la varietat és àmplia. I a més, el seu menú degustació et permet fer un tast de diferents plats a un bon preu. Nosaltres érem 5 persones i 3 vam decantar-nos per aquest menú que el formaven els següents plats:

  • Crema de carbassó amb cloïsses
  • Amanida de fruits secs i formatge fresc
  • Cigaletes de costa
  • Caneló de rap i gambes
  • Calamars a la romana
  • I un plat a triar entre: Turbot a la donostiarra, Rap ros gratinat o Gall de Sant Pere a la vinagreta de nyores
  • Postres vi, aigua i cafè
canladis_08_turbot

Gall de Sant Pere a la vinagreta de nyores

canladis_09_rap

Turbot a la donostiarra

canladis_10_llenguado

Rap ros gratinat

Les postres també mereixen ser destacades, ja que la majoria són casolanes, a més de bones. És el cas del pastís de formatge, que ens va deixar un bon regust. També trobem peres al cava, pastís de nata i crema, iogurt natural amb fruits vermells, fruita del temps, crema catalana, sacher, tiramisú…

canladis_11_cremacatalana

Crema catalana

canladis_12_peresalcava

Peres al cava

canladis_13_pastisformatge

El boníssim pastis de formatge

En resum, un restaurant amb una alta qualitat a uns preus ajustats (sobretot si els comparem amb els de Barcelona) i on podem trobar marisc i peix al centre de Catalunya.

CLICA PER VEURE EL LLISTAT DE RESTAURANTS RECOMANATS

Advertisements

Join the conversation! 6 Comments

  1. Així que heu estat al nostre poble ehh!!! Doncs si, es tracta d’un bon restaurant amb una bona relació qualitat preu!!! Per cert, les fotos dels plats espectaculars!!!

    Salut

    Resposta
    • Doncs si nois, fa un mes vam dinar al Can Ladis de Sant Fruitós. I la veritat és que tot molt bo.
      Ja vaig veure, llegint el vostre bloc, que éreu de Manresa o alguna ciutat propera. Així que de Sant Fruitós, eh? Nosaltres vivim a Les Franqueses del Vallés, però jo (Manel) sóc nascut a Manresa i he viscut fins no fa gaire. És per això que ens van recomanar aquest restaurant i vam decidir provar els seus plats aprofitant una visita als meus pares.
      Gràcies pel vostre comentari i ens alegrem que us agradin les fotos. A més dels paisatges, fotografiar aliments és una de les meves aficions, i com que la Cristina coneix molt bé el món de la restauració, per això vam decidir parlar també sobre restaurants al nostre bloc. Tot i així, ens agradaria cuidar encara més la imatge, ja que totes les fotos són fetes amb mòbil, per no molestar a la resta de clients del local (i no semblar més freaks del que ja som si féssim servir una càmera gran…)
      Salut!!!

      Resposta
  2. Carai!!, quin reportatge del nostre restaurant!!, soc en Dani, i estic a la sala al servei dels nostres clients, gràcies per tots els comentaris i fins aviat makus!!

    Resposta
  3. jejeej, nomès dir que el primer peix es el gall de Sant Pere, el segon el turbot i l’ultim el rap. us seguire amb el vostre permís!!

    Resposta
    • Ups, Dani, després de la vergonya de saber que heu llegit el nostre article, volem agrair-te el teu comentari.
      La veritat és que de tant en tant parlem dels restaurants que ens han deixat un bon regust de boca i que volem recomanar als amics. I el vostre ens va encantar!
      També et dono les gràcies per la correcció del nom dels plats. La veritat és que amb tanta foto al final és fàcil la confusió.
      Enhorabona per la qualitat del vostre establiment.

      Resposta
  4. gràcies de nou, i ja sabeu q a Sant Fruitos teniu un raconet de casa vostra!

    Resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

About BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

Categoria

GASTRONOMIA, Restaurants

Etiquetes

, , ,