Ha arribat la neu a Les Franqueses

Per fi sembla que ha arribat l’hivern com cal, amb temperatures baixes, fred i neu a les muntanyes. No és que preferim el fred a la calor, però desprès de setmanes d’una meteorologia més semblant a la de la primavera o principis d’estiu, ja tocava un canvi de temps.

El pitjor és que ens arriba de cop, gairebé sense avisar. Les temperatures baixen en picat i per més sorpresa neva a cotes baixíssimes. I com que sempre intentem trobar el costat positiu a les coses, gaudim com bojos en veure caure la neu al nostre poble: Les Franqueses del Vallès.

Només van ser unes hores, i la capa blanca no va aguantar gaire, però durant uns moments, ens va semblar meravellós. La llàstima és que no ens va donar temps de fer cap excursioneta pels voltants. Tot i així, i per recordar el moment, penjem un vídeo “minimalista” del que hem pogut veure des de la nostra finestra…

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: