Ahir vam decidir canviar la reserva per veure les balenes. Vam encertar-ho amb el temps, avui surt un sol magnífic, però no l’encertem amb l’estat de la mar. Anuncien onades de més de 2 metres. Ja ens avisen que podem recuperar els diners o continuar endavant amb els riscos de marejar-nos i derivats varis. Un parell d’avis del grup baixen el cap i decideixen quedar-se a terra, però la resta del grup continuem endavant. No en veiem moltes, de balenes, de fet 4, però el recorregut fins a veure-les és molt mogudet.

2010-11-16_11-50-25_01 (1) 

2010-11-16_11-39-50 (1)

Les “sperm whales” són una de les espècies més grans (arriben als 20 metres), i tot i la mar, al·lucinem quan les tenim ben a prop. Pedazo de animales!!!

Arribem a terra i ens disposem a dinar. Ens han deixat publicitat a la nostra caravana del BBQ, un xiringuito a peu de carretera on fan peix fresc i el plat estrella: llagosta. Anem a conèixe’l.

Hem d’agafar la carretera i anar a buscar el ferri que ens portarà a l’illa nord, però per no fer un gir perillós a la sortida del xiringuito on dinem, decidim tirar endavant i trobar un lloc millor on girar. La decisió ens alegra la tarda encara més. Trobem una colònia de foques que se’ns apropen sense miraments. Genial!

2010-11-16_14-20-02 (1)2010-11-16_14-12-14 (1)2010-11-16_14-22-06 (1)2010-11-16_12-25-45    2010-11-16_14-27-46

Ara si, enfilem el camí cap a Picton, la ciutat on surt el ferri. Per arribar travessem la regió vinícola de Marlborough, plena de camps de vinyes. Vaja, una mena de Penedès per a nosaltres…

2010-11-16_16-06-48 (1)

El ferri és enorme. La quantitat de vehicles que entren és brutal. Deixem la nostra caravana aparcada entre cotxes i camions, i pujem als pisos superiors. El vaixell té de tot. Travessar les dues illes dura unes 3 hores (quin dia de vaixells avui, entre l’excursió de balenes i aquest…) i ens quedem amb una última imatge de l’illa sud que tant ens ha agradat recórrer aquests dies.

2010-11-16_18-51-32 (1)

Publicat per BonaVida

Ens encanta viatjar, la fotografia, la cuina... i la bona vida! I de postres: compartir-ho amb tothom!!!! www.bonavida.cat Nos encanta viajar, la fotografía, la cocina ... ¡y la buena vida! Y de postres: ¡compartirlo con todo el mundo! www.salydescubre.com

4 Comments

 1. La veritat és que esteu fent unes fotos espectaculars, m’imagino que les vostres vistes han de ser molt millors !!! encara que és un bon fotògraf els paisatges han de ser impressionants !!! Tinc moltes ganes de veure les fotos que no pengeu, segur que n’hi ha moltíssimes !!!
  Cris crec que no t’has deixat res per fer !!! Balenes, dofins, foques, ocells… no cal que aneu a un zoo mai més a la vida !!!!

  Respon

 2. WAUUUUUUU!!!!!

  Respon

 3. Que bona la foto de les gavines, en formació….
  Ah, els plats del restaurant son d’IKEA, son iguals.

  Respon

 4. M’agraeeeeee tot!!!
  M’ha portat una estona diferenciar qui era la Cristin de les foquetes que miren a càmara!! Jijijij!!!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s