DIA 10. Tornem a una ciutat gran (és un dir, són quatre gats…)

Tornem a veure civilització. Arribem a la ciutat de Dunedin, que encara que té uns 100.000 habitants, no ho sembla. Passejem pel centre, fem un bon dinar (és el tercer japonès on entrem. Aquí n’hi ha molts, i a nosaltres ens encanta). I també fem el berenar de rigor. Un enorme cafè amb llet i/o te, més la muffin més gran que tinguin és necessari per recuperar forces.

2010-11-05_14-48-33

 2010-11-05_13-49-04 (1)

 

A la tarda fem més excursions. Entrem a la zona dels Catlins. Conduim per la costa i parem a diferents punts, com el Nugget Point, i caminem fins al seu far. Des d’allà dalt la vista se’ns perd a l’horitzó i, sembla mentida, però el que ens trobaríem més endavant seria l’Antàrtida.

 2010-11-05_18-22-17_012010-11-05_18-44-13 

També baixem fins a la sorra de Roaring Bay. Allà ens trobem amb els dificilíssims de veure pingüins d’ulls grocs. Però quan ens estem apropant, ens criden des de l’altra punta de la platja. Ens hem d’allunyar perquè no podem apropar-nos tant… Quina llàstima.

Busquem un càmping on passar la nit (triem el poblet de Kaka Point) i fem una mica de vedella amb verdures i arròs per sopar. Boníssim!

Publicat per BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

One thought on “DIA 10. Tornem a una ciutat gran (és un dir, són quatre gats…)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: